Over ons

In 2016 zijn wij begonnen met vakantie-check.nl. We houden zelf erg van reizen en dagjes uit. Dit hoort erbij om optimaal te genieten van het leven. We willen jullie in onze reizen en dagjes uit meenemen en voorzien van alle informatie die we kunnen vinden. We willen jou als lezer meenemen naar de mooiste plekjes die je tijdens je vakantie gezien móét hebben. Daarnaast vinden wij het leuk als we jou naar de plekjes kunnen sturen die je anders niet ontdekt zou hebben. Zo zorgen wij er hopelijk voor dat je een topvakantie hebt en 110% kan genieten van je vakantie.

Ontmoet onze bloggers

Schrijver profielfoto Nick

Nick

Nick is de eigenaar van deze site. Grote kans dat je hem spreekt zodra je contact met ons opneemt. Daarnaast is Nick de schrijver van de meeste blogs op vakantie-check. Het liefst is Nick de hele dag bezig met bloggen en gaat hij vaak op stedentrip.

Alle blogs van Nick

Schrijver profielfoto Kayleigh

Kayleigh

Kayleigh is een wereldreiziger onze eerste vaste gastblogger. Vanaf de locaties die ze bezoekt schrijft ze mooie verhalen voor ons. Dit voegt samen met interessante en leuke filmpjes voor ons YouTube kanaal. Wij zijn super blij dat Kayleigh ons team is komen versterken!

Alle blogs van Kayleigh

Schrijver profielfoto Nathalie van Eelen

Nathalie

Nathalie reist graag met haar man en kinderen en schrijft hier ook graag over. Haar favoriete reisbestemming is de VS, maar de Ardennen en Zuid-Europa worden regelmatig bezocht met de vouwwagen. Hier onder lees je alle avonturen van Nathalie.

Alle blogs van Nathalie

Schrijver profielfoto Rachel Bonte

Rachel Bonte

Rachel schrijft voor Vakantie-Check over allerlei dagjes uit en vakanties. Ze schrijft vanuit persoonlijke ervaringen die ze met haar man en 3 kinderen heeft gehad. Daarnaast is ze een enorme fan van kastelen en schrijft daar dan ook graag en enthousiast over. 

Alle blogs van Rachel

Schrijver profielfoto Marjan

Marjan Jansen

Onze gastblogger Marjan is student bedrijfsadministratie en reist graag de hele wereld over in haar vrije tijd en als ze niet aan het studeren is. Ze schrijft het liefst over de Europese steden die ze heeft bezocht en die nog op haar verlanglijstje staan voor vakantie-check.

Alle blogs van Marjan

Schrijver profielfoto Dirk

Dirk

Dirk heeft meegedaan aan de Carbagerun 2017 en daar een super toffe blog over geschreven. Hopelijk doet hij de komende edities weer mee en doet hij dan ook weer verslag voor ons van alle Carbagerun avonturen. De Carbagerun editie 2018 zit er namelijk al weer aan te komen!

Alle blogs van Dirk

Schrijver profielfoto Ellen

Ellen Heerink

Onze blogger Ellen is geboren en getogen in Raalte. Ze heeft tijdens haar studententijd in Utrecht gewoond en is na het afronden van haar studie Human Resources Management samen met haar vriend in Amsterdam gaan wonen. Ze heeft haar droombaan nog niet gevonden en kan daardoor veel reizen en schrijft daar graag over voor ons.

Alle blogs van Ellen

Gastbloggers Floor en Sophie

Kirsten & Sophie

Kirsten en Sophie van Food & Spots bloggen over al reiservaringen. Ze hebben elkaar al reizend leren kennen en wonen beiden in Amsterdam. Vanuit hun passie voor reizen en lekker eten, delen ze al hun tips met betrekking tot reisroutes, accommodaties en hotspots. Ze zijn ook vaak te vinden op mooie plekken en verre oorden.

Blogs van Kirsten en Sophie

Gastblogger Freddy Gomes

Freddy Gomes

Freddy Gomes is initiatiefnemer van de website Kaap-verdie.nl, waarmee hij meer aandacht wil vestigen voor het toerisme buiten de grote hotels en toeristische resorts in dit prachtige land. Met zijn stichting Sonvela heeft hij onder andere het Sonvela Arte project opgezet om ontwikkeling in de achterstandswijken van Kaapverdië te stimuleren.

Alle blogs van Freddy

Schrijver profielfoto Lotte

Lotte Wijnhoven

Lotte is 23 jaar en na haar toerisme opleiding is ze nog steeds werkzaam in de toerisme branche. Ze reist meestal solo, en deelt haar ervaringen op haar blog www.tropotravel.nl waarmee ze in 2017 is begonnen. Haar favoriete land is Canada, maar er zullen de komende jaren nog veel favorieten bij gaan komen.

Alle blogs van Lotte

Schrijver profielfoto Rachelle Kelfkens

Rachelle Kelfkens

Rachelle is groot fan van reizen en het schrijven daarover. Verder zijn haar hobby’s snorkelen, duiken en fotograferen. Vandaar dat een mooie onderwaterwereld en een onderwatercamera niet kunnen ontbreken op reis, maar een plekje met een prachtig landschap kan ze ook waarderen. Ze heeft al aardig wat reizen gemaakt om over te schrijven.

Alle blogs van Rachelle

Schrijver profielfoto Manon Ruitenberg

Manon Ruitenberg

Manon is gek op het ontdekken van andere culturen en gewoontes. Ze reist dan ook wat af, naar bestemmingen om de hoek tot verre exotische landen. Dit alles wordt uitgebreid vastgelegd. Fotograferen is ook een van de grootste passie van Manon. Ze schrijft over haar tips voor de perfecte vakantiefoto op www.manonruitenbergfotografie.nl.

Alle blogs van Manon

Schrijver profielfoto Linda de Pagter

Linda de Pagter

Linda reist met haar gezin in een camper door Europa. In maart 2018 verkochten ze huis en haard en gingen op avontuur. Linda blogt met hart en ziel over die avonturen op haar eigen blog https://wijdoenhetanders.com/. Schrijven is een passie van Linda, zo heeft ze ook een boek geschreven met de titel: “Waarom je dik en ziek wordt van diëten”. Het is haar missie om zoveel mogelijk informatie te delen met mensen over geluk en gezondheid.

Alle blogs van Linda

Chris en Janet auteurs vakantie-check

Chris en Janet

Chris & Janet zijn de eigenaren van het reisblog hungryforholiday (www.hungryforholiday.com). De Brabantse bourgondische levensstijl is hen op het lijf geschreven en het is hun hobby om diverse keukens te proeven en de restaurants uit te proberen. Tijdens de vakanties zetten ze deze hobby graag voort, hierdoor kunnen ze je de beste tips geven voor de lekkerste gerechten en beste restaurants. Daarnaast mogen de leukste bezienswaardigheden en mooiste stranden niet missen.

Alle blogs van Chris en Janet

Schrijver profielfoto Laura van Veenendaal

Laura van Veenendaal

Laura is verliefd op Aziatische smaken, en de landen waar ze vandaan komen. Op www.lekkerplan.nl schrijft ze over haar eetavonturen en de lekkere dingen die ze kookt. Hier schrijft ze over andere Aziatische avonturen, die stiekem ook een beetje over eten gaan. Het is ook zo lekker…

Alle blogs van Laura

Vind je het zelf ook leuk om te schrijven en wordt je enthousiast van reizen en dagjes uit? Klik dan op gastblogger worden om alles te weten te komen over gastbloggen voor vakantie-check.nl!