In 2016 zijn wij begonnen met vakantie-check.nl. We houden zelf erg van reizen en dagjes uit. Dit hoort erbij om optimaal te genieten van het leven. We willen jullie in onze reizen en dagjes uit meenemen en voorzien van alle informatie die we kunnen vinden. We willen jou als lezer meenemen naar de mooiste plekjes die je tijdens je vakantie gezien móét hebben. Daarnaast vinden wij het leuk als we jou naar de plekjes kunnen sturen die je anders niet ontdekt zou hebben. Zo zorgen wij er hopelijk voor dat je een topvakantie hebt en 110% kan genieten van je vakantie.

Ontmoet onze bloggers

Schrijver profielfoto Nick

Nick

Nick is de eigenaar van deze site. Grote kans dat je hem spreekt zodra je contact met ons opneemt. Daarnaast is Nick de schrijver van de meeste blogs op vakantie-check. Het liefst is Nick de hele dag bezig met bloggen en gaat hij vaak op stedentrip.

Alle blogs van Nick

Schrijver profielfoto Karin

Karin

Karin is mede-eigenaar van deze blog. Samen met Nick maakt ze regelmatig reizen en bezoekt ze graag pretparken en dierentuinen. Ook schrijft ze regelmatig over diverse onderwerpen. Van Game of Thrones tot een dagje in de dierentuin.

Alle blogs van Karin

Schrijver profielfoto Kayleigh

Kayleigh

Kayleigh is een wereldreiziger onze eerste vaste gastblogger. Vanaf de locaties die ze bezoekt schrijft ze mooie verhalen voor ons. Dit voegt samen met interessante en leuke filmpjes voor ons YouTube kanaal. Wij zijn super blij dat Kayleigh ons team is komen versterken!

Alle blogs van Kayleigh

Schrijver profielfoto Dirk

Dirk

Dirk heeft meegedaan aan de Carbagerun 2017 en daar een super toffe blog over geschreven. Hopelijk doet hij de komende edities weer mee en doet hij dan ook weer verslag voor ons van alle Carbagerun avonturen.

Alle blogs van Dirk