9 luxe must-haves voor je kampeervakantie

Wie zegt dat je tijdens een kampeervakantie niet in de watten kunt liggen? Hier zijn negen luxe essentials om mee te nemen op je volgende kampeervakantie:

  1. Een comfortabele tent: bespaar niet op je tent! Want een comfortabele, ruime tent maakt het verschil als het gaat om een goede nachtrust. Daarnaast biedt een ruime tent veel comfortabeler beschutting tegen een regenbui.
  2. Een knusse slaapzak: want nogmaals, comfort is belangrijk tijdens het kamperen. Zorg dat je een warme, knusse slaapzak hebt om ‘s nachts in te kruipen.
  3. Een kampvuurgrill: vergeet de draagbare barbeque. Kook je eten direct op het kampvuur met een kampvuurgrill. Zo geniet je van lekker gegrild eten zonder al het gedoe van een grote barbeque.
  4. Een draagbare koelbox: om al je eten en drinken de hele reis ijskoud te houden. Ga je meerdere dagen op reis? Kies dan voor een koelbox met stopcontact aansluiting.
  5. Ga je met de camper op reis? Neem dan een TV mee: om ‘s avonds lekker achterover te leunen met een goede film of serie. Helemaal ideaal om de kids wat afleiding te geven na een lange dag buitenspelen.
  6. Een digitaal tv abonnement: voor bij je TV! Met een digitaal tv abo kijk je sportwedstrijden en het nieuws live via het stopcontact. En met Digitenne kun je zelfs in heel Nederland TV kijken op je boot.
  7. Een opblaasbank: ga niet de hele reis op de grond zitten! Met een opblaasbank neem je het comfort van je woonkamer mee naar de camping. Weg met die zware opklapstoeltjes!
  8. Een ophangdouche: want niks is lekkerder dan een echte douche na een lange dag in de natuur. Op zoek naar de ultieme douche ervaring? Kies dan voor een elektrische douche die het water aangenaam voor je opwarmt!
  9. Een porta potty: oftewel een camping toilet. De ideale toevoeging aan je ophang douche. Zo heb je een volledige badkamer tot je beschikking, waar in de wereld je ook kampeert.

Dit waren de negen luxe must-haves die je niet wilt vergeten voor je kampeervakantie. Veel plezier deze zomer!

Plaats een reactie