Baden in luxe tijdens je vakantie

Je kent vast de beelden wel van reisprogramma’s als 3 Op Reis, waarbij de presentator overnacht in de meest luxe vakantieoorden op de mooiste bestemmingen. Vaak komen wij niet verder dan een toeristisch hotel, wat gelukkig nog net voldoet aan onze wensen.

Luxe tijdens je vakantie

Luxe vakantie bij het zwembadEchter is het ook mogelijk om een vakantie te beleven zoals de geluk-hebbende presentatoren van dit soort programma’s. Er zijn, met een beetje zoekwerk, heel wat vakantiehuizen te vinden, in afgelegen, prachtige plekken, die niet in één keer heel je portemonnee leegstort. Zo zijn er in het betoverende Catalonië heel wat villa’s te vinden die te huur staan in de vakantie. Vaak zijn deze huizen voorzien van een zwembad en de nodige luxe. Daarnaast beschikken deze vakantiehuizen vaak over een adembenemend uitzicht. 

Waar moet je je luxe villa zoeken?

Italië is uitermate geschikt voor een luxe vakantie. Goed weer, mooie landschappen en serene rust. Ga je met een groep op vakantie dan kan je de kosten van je luxe villa vaak drukken omdat het per persoon dan best betaalbaar wordt. In Italië zijn veel luxe villa’s te vinden waar je in alle rust en luxe kunt verblijven. Kijk hier voor een overzicht van luxe Italiaanse vakantiehuizen. Maar natuurlijk zijn er in alle landen luxe villa’s te vinden. Afhankelijk van wat je wil gaan doen tijdens je vakantie is het aan te raden om je locatie te kiezen. Wil je lekker ontspannen in je villa en verder niets, kies dan een locatie met veel zon, wat verder van de bewoonde wereld af. Deze villa’s zijn vaak goed betaalbaar. Wil je toch liever wat dingen gaan bekijken tijdens je vakantie? Kies dan voor een Villa in de buurt van een grote stad. Zo zijn er in Catalonië enorm veel luxe villa’s te vinden in de buurt van Barcelona.

Vergeet de omgeving van Catalonië niet

Reisbureaus die gespecialiseerd zijn in dit soort vakantie accommodaties, zijn meestal bekend in de omgeving. Dit zorgt er voor dat zij veel kennis hebben over de do’s en don’ts van de locatie. Zij zorgen er voor dat je vakantie een gegarandeerd succes worden en je net zo kan leven als de presentatoren van de welbekende tv-programma’s. Daarnaast zit je ver weg van het massatoerisme, maar alsnog op rijafstand van de meeste toeristische en grote plaatsen. De bekendste plek in Catalonië is natuurlijk Barcelona. Het is ook aan te raden om een stedentrip naar Barcelona te boeken tijdens je verblijf in Catalonië. Lees meer in ons artikel hierover.

Plaats een reactie