Bekijk Barcelona eens op een andere manier

Ga je binnenkort een stedentrip of vakantie naar Barcelona maken en heb je ook genoeg van de simpele wandel- of bustours door de stad? Ben je al een paar keer in deze geweldige stad geweest? Geen zin om in de warmte meerdere kilometers te lopen? Dan zijn er nog interessante andere alternatieven om je ervaring in Barcelona uniek te maken en de stad vanuit een ander perspectief te beleven.
Wil je niets missen van de stad Barcelona kijk dan in deze reisgids wat locals je aanraden om niets te missen, dit is tevens mijn favoriete reisgids. Deze reisgids is zowel in boekvorm als via APP te verkrijgen, ideaal!

Met een Segway door Barcelona

Een leuke, uitdagende manier om je door de stad te bewegen en toch veel mee te krijgen over de cultuur en geschiedenis van Barcelona, is met een Segway. Een Segway is een soort van gemotoriseerde step, waarmee je via je balans snelheid kan maken en kan sturen. Op deze manier kan je je snel voortbewegen zonder dat je moe wordt. Daarnaast wordt je goed begeleid door een gids en kom je op plekken waar je normaal niet snel zal komen. Een Segway kan wat lastig te besturen zijn, maar als je het eenmaal een beetje onder de knie hebt dan kan je dag niet meer stuk.

Uniek: een ballonvaart over Barelona

Ballonvaart in BarcelonaEen andere, meer onconventionele manier van reizen, is een ballonvaart met een luchtballon. Alhoewel je hierbij niet door de stad zelf gaat, kan je een heel mooi overzicht krijgen van Barcelona. Dit is vooral aan te raden als je een langere tijd in Barcelona verblijft, zodat je ook eens een andere kant van de stad te zien krijgt. Natuurlijk moet je geen last van hoogtevrees hebben, maar anders is dit een unieke belevenis die je aan iedereen thuis kan vertellen. Vanuit een luchtballon bekijk je de stad vanuit een compleet ander perspectief. Door het lage tempo van een luchtballon kan je de stad ook op je gemak bekijken en alle hoogtepunten zien. Door het klimaat in Barcelona is de kans ook vrij klein dat je ballonvaart afgelast wordt door slecht weer.

Meer zien van Barcelona? Lees dan zeker ook ons artikel over een stedentrip naar Barcelona.

Plaats een reactie