Bijzondere vakantie? Maak een vakantie op maat!

Heb je flink gespaard voor een bijzondere vakantie naar een ver land? Dan wil je ook graag een vakantie die compleet naar jouw wensen is. Dit kan je uiteraard zelf tot in de details plannen, maar je kan ook een vakantie op maat laten maken. Alles word dan voor je geregeld en georganiseerd. Zo weet je zeker dat je de vakantie van je dromen hebt, en iemand hebt om op terug te vallen mocht er iets niet goed zijn.

Van Argentinië naar Sri Lanka via Zuid-Afrika

Dankzij een maatvakantie kun je het meeste uit jouw vakantie halen. Er wordt rekening gehouden met jouw voorkeuren voor bijvoorbeeld een luchtvaartmaatschappij, gewenste excursies, en meer. Een vakantie op maat laten maken is mogelijk voor diverse exotische bestemmingen. Wellicht wil je enkele dagen door Argentinië reizen en hoogtepunten als de Perito Moreno gletsjer van dichtbij meemaken. Als je hier minder in geïnteresseerd bent, kun je het verruilen voor bijvoorbeeld een bezoekje aan de watervallen van Iguaza. Eén van de vele voordelen van een maatvakantie.

Wanneer je op zoek naar ideeën bent, kun je je altijd laten inspireren door enkele voorbeeldreizen. Vervolgens kun je je vakantie op maat laten maken door excursies te verwisselen of het hotelniveau aan te passen. De stranden van Nusa Dua op Bali kun je vervangen voor een boottocht naar Gili Trawangan. Op Gili Trawangan kun je onbekommerd over het strand slenteren en van de zee genieten. Wil je meer van Azië in één dag zien? Dankzij een maatvakantie kun je in 18 dagen zowel Singapore en enkele eilanden van Indonesië bezoeken.

Maak verre reizen met je kinderen

Een vakantie op maat laten maken is ook mogelijk wanneer je reist met kinderen. Het is voor kinderen een bijzondere ervaring om op jonge leeftijd al in aanraking te komen met diverse culturen. Wanneer je met kinderen reist is een maatvakantie zelfs ideaal. Er worden passende hotels voor je geregeld en het programma kan rustiger worden opgebouwd. Je kunt denken aan minder lange afstanden afleggen en tijd reserveren om te luieren aan het zwembad. Op deze manier kun je je ervaringen in bijvoorbeeld Cambodja, Mauritius en Seychellen met de nieuwe generatie delen.

Wanneer je met je kinderen reist en een maatvakantie opstelt, is een deel van de voorpret om samen excursies te plannen. Wellicht willen de kinderen liever naar de Singapore Zoo om exotische dieren te bekijken dan aardbeienplukken in de Cameron Highlands van Maleisië. Een ander voordeel van een vakantie op maten laten maken is niet zelf het internet hoeven afspeuren voor kindvriendelijke hotels. Je kunt bij een maatvakantie aangeven welke voorzieningen voor jullie gezin belangrijk is en het wordt voor je geregeld.

Onvergetelijke huwelijksreizen op maat

Een huwelijksreis is het moment om te kiezen voor een maatvakantie. Een vakantie op maat laten maken neemt alle zorg uit handen, terwijl je er van verzekerd bent dat je de meest romantische plekken op aarde bezoekt. Samen met je geliefde kun je een bezoek brengen aan het indrukwekkende waterpaleis Tirtagangga, welke je vindt op Bali. Of geniet van de heerlijkste Dim Sum van Bangkok. Of, erg handig van een maatvakantie, je verwerkt beide excursies in één lange reis door Azië.

Maatwerk is een vakantie op maat van a tot z

Uiteraard kun je ook gezamenlijk een unieke maatvakantie samenstellen en alle voorbeelden negeren. Een vakantie op maat laten maken gebeurt idealiter zonder bouwstenen. Op deze manier zijn er geen beperkingen en kun je daadwerkelijk de reis van je dromen afleggen. Op basis van jouw voorkeuren, en advies, wordt er een voorstel gemaakt waarbij de gehele reis is uitgestippeld. Vervolgens krijg je de kans om het bij te stellen als het niet helemaal naar wens is. Zo kom je samen tot de ideale maatvakantie.

Plaats een reactie