Dagje Scheveningen, wat te doen?

Voor veel mensen is een dagje Scheveningen nog altijd een van de favoriete dagjes uit. Scheveningen is dan ook niet voor niets de meest bezochte badplaats aan de Noordzee. In deze badplaats is dan ook genoeg te doen en te beleven. Vraag jij je af wat te doen tijdens een dagje Scheveningen? Wij hebben hieronder verschillende leuke dingen om te doen voor je op een rijtje gezet.

Dagje naar het strand

Veel mensen bezoeken Scheveningen om een dagje te bakken op het strand en te genieten van een hapje en drankje op een van de vele gezellige terrasjes. Aan het strand zijn genoeg strandtenten in Scheveningen te vinden waar je kan genieten van het strand en tegelijkertijd van het eten en drinken.

Boulevard

Lopen over de boulevard in Scheveningen geeft je echt het ultieme vakantiegevoel. Soms vergeet je even dat je nog gewoon in Nederland bent. Het geluid van meeuwen, de golven van de zee en muzikanten op de boulevard.. het blijft een heerlijk gevoel om te lopen op de boulevard van Scheveningen. Ook zijn er aan de boulevard veel leuke winkeltjes en restaurants te vinden.

Sea Life Scheveningen

Hou je ervan om een museum te bezoeken tijdens een dagje uit? Dan is Sea Life Scheveningen gevestigd aan de boulevard een aanrader. Ontdek in dit museum de onderwaterwereld en bewonder meer dan 4000 dieren. Ook loop je in het museum door een tunnel met haaien en andere vissen die om je heen zwemmen heen. Sea Life is ook erg leuk om te bezoeken met kinderen.

De Pier

Scheveningen staat natuurlijk al jaar en dag bekend om de iconische Pier. Deze Pier boven het strand en de zee werd in 1961 gebouwd en is absoluut een plek die je bezocht moet hebben tijdens een dagje Scheveningen.

Palace Promenade

Heb je helaas slecht weer tijdens je bezoekje aan Scheveningen? Dan is Palace Promenade absoluut een aanrader. In dit overdekte winkelcentrum kan je 365 dagen per jaar shoppen in leuke winkeltjes, maar ook de welbekende winkelketens. Ook vind je er een bowlingbaan, glowgolf, casino en spelletjeshal. Er is ook genoeg te doen in Scheveningen bij slecht weer.

Plaats een reactie