, , , , ,

Dagje uit: Dolfinarium

Dolfinarium Harderwijk

Het Dolfinarium in Harderwijk is de leukste plek in Nederland om waterdieren te bezichtigen.

Wat is er zo leuk aan het Dolfinarium?

Het Dolfinarium is het grootste zeezoogdierenpark van Europa! Een hele dag genieten voor jong en oud. De show van het Dolfinarium met de verschillende dieren is een echte aanrader. Verder is er van alles te ontdekken over de leefwereld van zeezoogdieren en uiteraard zijn er de dieren zelf te bezichtigen. Het is er zelfs mogelijk om roggen en haaien aan te raken. De dieren zijn van dichtbij te bekijken door de verschillende glaswanden. Verder zijn er verschillende speelhoeken voor de kleinere kinderen, zodat deze ook een leuke dag hebben. Een kijkje in de wonderen van de onbekende onderwaterwereld is een magische beleving, en leuk voor jong en oud. Er kan uren naar de rondzwemmende vissen gekeken worden en veel geleerd over deze verschillende waterdieren.

De show

Er worden bij het Dolfinarium twee shows gegeven. De dolfijnenshow “Aqua Bella” is bekroond tot beste dolfijnenshow ter wereld. Daarnaast is er ook een show met de walrussen genaamd de Snorshow. Pas wel op, de walrussen en dolfijnen hebben nog wel eens de neiging om je nat te maken! Kom het zelf beleven bij het Dolfinarium in Harderwijk.

De dieren in het Dolfinarium

Dolfijnen in Dolfinarium HarderwijkIn het dolfinarium zitten veel verschillende dieren, er zitten naast een hele hoop vissen ook zoogdieren zoals dolfijnen en zeehonden. Al deze dieren zijn uitgebreid te bekijken en te bestuderen. Ook de walrussen en de bruinvissen mogen niet ontbreken en mag u zeker niet missen tijdens een bezoek aan dit mooie dierenpark.

Wat is er verder te doen?

Het is ook mogelijk om te ontbijten bij de dolfijnen, wat een zeer bijzondere en unieke ervaring is. Er zijn ook een aantal speeltuinen waar de kinderen zich lekker uit kunnen leven. De ouders kunnen dan ondertussen iets eten en drinken op een van de terrasjes. Kijk voor alle tijden in het tijdschema op de site van het Dolfinarium.

Tickets

Tickets kan je kopen aan de kassa of via de website van het Dolfinarium. De tickets online bestellen is goedkoper dan aan de kassa. En er zijn regelmatig nieuwe acties te vinden via de website. Tickets voor ontbijten bij de dolfijnen zijn apart verkrijgbaar via de website. Klik hier voor de goedkoopste Dolfinarium tickets.

Openingstijden

Tot en met 30 oktober 2016 is het Dolfinarium elke dag geopend van 10.00 tot 17.00. En in juli & augustus tot 18:00.

Adresgegevens

Dolfinarium
Strandboulevard Oost 1
3841 AB Harderwijk

Van station Harderwijk naar de Boulevard waar het dolfinarium zich bevind. Kun je de volgende buslijnen nemen:

103, 142, 144, 147, 148 en 159.

Over de schrijver: Nick

Nick

Nick is de eigenaar van deze site, daarnaast een fanatiek schrijver. Fotograferen en websites bouwen zijn hobby's van hem. Daarnaast is hij dol op lekker eten en buitenlandse plekjes bezoeken. Het liefste niet té toeristisch en een mooie omgeving om de mooiste foto's van te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *