Dagje uit: Duinrell

Op een groot landgoed in Wassenaar ligt Duinrell. Een zeer veelzijdig familiepark. In Duinrell is een attractiepark, een waterpark en een vakantiepark te vinden. Voor een dagje plezier of een hele week, de keuzemogelijkheden in het park zijn groot, en er is voor elke leeftijdscategorie wat te doen. Er is entertainment voor de kleinsten en er zijn waterglijbanen en achtbanen voor de durfallen.

Attractiepark Duinrell

duinrell achtbaan falconAttractiepark Duinrell telt 39 verschillende attracties. Op de website van Duinrell kun je deze attracties sorteren op naam, adrenalinekick en het oordeel van de bezoeker. De Falcon geeft de hoogste adrenalinekick en is voor echte snelheidsduivels bedoeld. Daarnaast wordt de Falcon ook als beste beoordeeld. Op de tweede plek staat de Splash, waarbij nat worden juist de bedoeling is. Op de derde plek staat de Mad Mill, in deze attractie wordt er flink getold en getwist.
De nieuwste attractie van Duinrell is Wild Wings. Lees hier meer informatie en bekijk het filmpje op de website om een indruk te krijgen van deze attractie. De langste attractie van Duinrell is Dragonfly, een achtbaan voor de hele familie.

Het Tikibad

Het tropische waterpark genaamd het Tikibad ligt in het attractiepark van Duinrell. Als het attractiepark geopend is, kan er via een combiticket gebruik worden gemaakt van het waterpark. Bekijk hier de kosten van de verschillende soorten tickets.

Duinrell tikibadHet Tikibad telt elf glijbanen en staat bekend als grootste glijbanenparadijs van de Benelux. Het Tikibad is het hele jaar geopend, omdat het een overdekt zwemparadijs is. Ook kun je op de website de glijbanen sorteren op adrenalinekick en beoordeling van de bezoekers. Blits & Flits is een supersnelle glijbaan en geeft de hoogste kick. Het is aan te raden de veiligheidsvoorschriften goed door te nemen voordat u het Tikibad bezoekt. Zo gaat u goed voorbereid naar het waterpark. Kinderen onder de 12 jaar kunnen uitsluitend met begeleiding toegang krijgen. Volg in het Tikibad ook altijd goed de instructies van het personeel. Hierdoor kan de veiligheid voor iedereen in het waterpark gegarandeerd worden.

Vakantiepark

Zin om te gaan camperen? Of verblijf je toch liever een Duingalow of Duinhostel? Je kunt uit verschillende accommodaties kiezen in Duinrell, bekijk het aanbod van de verschillende Duingalows. Het vakantiepark ligt aan het bos en duin van Duinrell en uiteraard lekker dicht bij het attractiepark. Lekker uitwaaien aan het strand, fietsen en wandelen in het Duinrell-bos en spelen in de speeltuin zijn een paar van de overige bezigheden in het vakantiepark.

Het entertainmentteam is met de schoolvakanties aanwezig. Zij zorgen voor een leuk programma, dit programma is op te vragen bij de balie. Op het park is ook de Duinrell Plaza aanwezig, daar vind je een supermarkt, restaurant en een aantal entertainment zalen.

Mascotte

Rick de kikkerDe slogan: “Duinrell, daar kikker je van op” kent iedereen. De mascotte is een kikker die Rick de kikker heet.

Tickets

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €22,50 per persoon via de website, of aan de kassa van het park.

Adresgegevens en openingstijden

Het attractiepark heeft per dag afwijkende openingstijden, kijk op de site voor de openingstijden op de dag dat je het park wil bezoeken. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Je vindt Attractiepark Duinrell op het volgende adres:

Duinrell 1
2242 JP Wassenaar

Kaart van Attractiepark Duinrell

Plaats een reactie