Dagje uit: Julianatoren

Julianatoren is een pretpark wat vooral erg leuk is voor de allerkleinste onder ons. Het is het oudste pretpark van Nederland, dat in 1910 geopend is. Het park heeft al veel verschillende namen gehad, maar heet sinds 1963 officieel Julianatoren. In dit attractiepark vind je diverse attracties, maar het is ooit begonnen met een uitkijktoren die nog steeds prominent in het park staat.

Attracties in Julianatoren

Plattegrond JulianatorenAttractiepark Julianatoren beschikt over 66 verschillende attracties, van achtbanen tot aan bootjes en natuurlijk de toren zelf. De nieuwste attractie is de draaiende piraat, een schommelschip wat onder de schommelende beweging ook nog draait. Het park beschikt ook over een flink aantal glijbanen, een paardenbaan en een reuzenrad. Daarnaast staan er 7 shows op het programma, sommige zijn dagelijks, en anderen alleen in het weekend te bekijken op 1 van de 2 podia.

Tickets

Tickets zijn te koop aan de kassa of via de website online. Als je je tickets online besteld krijg je € 2,- korting op de toegangskaarten van Julianatoren. Print je tickets uit of laat ze scannen op je mobiele telefoon aan de kassa.

Souvenirs

In het park zijn diverse souvenirs te koop zoals, dvd’s, knuffels en schoolspullen. Deze zijn echter ook gewoon verkrijgbaar via de webshop van Julianatoren. 

Parkeren

Bij Julianatoren zijn twee parkeerplaatsen aanwezig, op deze parkeerplaatsen kunt u parkeren voor € 8,50. Is de eerste parkeerplaats vol, dan word u vanuit de tweede parkeerplaats gratis met een pendelbusje naar het park gebracht. Er zijn ook parkeerplaatsen aanwezig voor elektrische auto’s waar u gratis kunt opladen terwijl u het park bezoekt.

Abonnementhouders kunnen gratis een parkeermunt halen bij de kassa op vertoon van het abonnement.

Adresgegevens en openingstijden

U vind het attractiepark op het volgende adres:

Amersfoortseweg 35
7313 AC Apeldoorn

Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Julianatoren. De openingstijden verschillen per dag aan de hand van het seizoen of speciale evenementen.

Plaats een reactie