Dagje uit: Slagharen

Slagharen is een leuk themapark met de mogelijkheid om te overnachten. Het themapark ligt in het plaatsje Slagharen wat onder gemeente Hardenberg valt. Het park is dus naar de naam van het dorp vernoemd. Internationaal is het park bekend onder de naam Themepark & Resort Slagharen, het park is al geopend sinds 1963 en bied plezier aan zowel de jongste als de oudste bezoeker.

Attractiepark Slagharen

Online tickets slagharen 13.50Het attractiepark van Slagharen telt meer dan 30 attracties. Er zijn verschillende attracties te vinden voor jong en oud. Op de website van het park kun je de attracties aflezen op thrillfactor, dit is de hoeveelheid spanning die een atractie bij je teweeg brengt. De Freefall attractie staat als engste of juist spannende attractie genoteerd. In 2017 komt het park met een nieuwe attractie genaamd: de gold rush! Deze achtbaan is zo gaaf dat hij in onze top 10 met spannendste achtbanen staat. Het park zal later dit jaar nog meer details laten weten over deze nieuwe attractie.

In Slagharen is er voldoende entertainment te vinden. De grote American Circus Show, de Dream Horses en de parade. Tevens kun je ook op Meet & Greet met Randy & Rosie de wasberen van het park. Het attractiepark heeft wisselende openingstijden of van 10.00 tot 17.00 of van 10.00 tot 18.00, kijk dus goed op de website tot hoe laat het park open is. De reguliere tickets kosten 27,50 voor het attractiepark. Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis.

Vakantiepark

Ook is er de mogelijkheid om te overnachten in Slagharen. Er zijn verschillende accommodaties om uit te kiezen in verschillende prijsklassen, van een wigwam tot een luxe slaapverblijf met jacuzzi. Er is ook een mogelijkheid om met je eigen tent of caravan te komen.

Het vakantiepark ligt in het Groene Vechtdal in het noordoosten van Overijssel. In dit gebied kan je genieten van de natuur, cultuur en de geschiedenis van de omgeving. Het is een heerlijke omgeving om te wandelen, fietsen en er is zelfs de mogelijkheid om met een kano een tocht te maken. Ga ook zeker naar het stadje Gramsbergen in de buurt om de oude stadspoort, gerestaureerde panden en de authentieke straatjes te bewonderen. Op bepaalde dagen is er ook markt in de buurt.

Waterpark

Slagharen heeft ook een apart waterpark in een Mexicaans thema, Aqua Mexicana. Er zijn maar liefst 5 verschillende baden, 2 waterspeelplaatsen, 1 bubbelbad en nog 2 sprayparken. Aqua Mexicana heeft maar liefst 10 verschillende glijbanen, de hoogste is 12 meter hoog van ruim een halve kilometer lang. Het waterpark kost 8 euro per ticket.

Evenementen

In Slagharen worden zeer regelmatig verschillende evenementen gehouden. Bekijk de site voor de actuele evenementen.

Adresgegevens en parkeren

Bezoekers van het slagharen kunnen hun auto parkeren op de parkeerplaats. Deze parkeerplaats vindt u recht tegenover de hoofdingang. De kosten voor het parkeren zijn € 7,50 per auto. De parkeermunten zijn te koop bij de automaten, de kassa’s en de receptie.

Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Zwarte Dijk 37
7776 PB Slagharen

Plaats een reactie