De beste tips voor het kiezen van goede bh’s voor op reis

Ga je binnenkort een mooie reis maken? Of je nu een strandvakantie op de planning hebt of graag het avontuur op zoekt en allerlei activiteiten gaat doen, als vrouw zijn goede bh’s onmisbaar in je bagage. Het kiezen van de ideale bh’s op mee te nemen op vakantie is echter niet altijd makkelijk. Wij hebben een aantal handige tips verzameld om de beste bh’s voor op reis te kiezen!

Bepaal welke ondersteuning je nodig hebt

Om te bepalen welke bh’s ideaal zijn voor op reis, is het goed om na te denken over de ondersteuning van je lingerie. Voor een avondje stappen hoef je niet al te veel ondersteuning te hebben, maar als je in de bergen gaat wandelen is dat wel gewenst. Zo is een sport bh slim als je gaat wandelen, fietsen of hiken en is een bh zonder beugel ideaal voor een ontspannen lunch of diner.

Bedenk daarom vooraf welke activiteiten je graag wilt ondernemen en bepaal op basis daarvan welke bh’s het meest geschikt zijn. Wil je strakke tops dragen en niet te veel nadruk leggen op je grote borsten? Zorg dan dat je ook een minimizer bh in je koffer stopt.

Ga voor ademende materialen

Ga je op vakantie naar een warm land? Dan is het slim om bh’s mee te nemen van ademende materialen. Zulke lingerie voert vocht en zweet sneller af, wat ideaal is voor als de temperatuur hoog is. Doordat zweet en vocht sneller worden afgevoerd, blijf je jezelf frisser voelen gedurende de dag.

Kies voor neutrale kleuren

Een andere tip voor het kiezen van goede bh’s voor op reis, is kiezen voor neutrale kleuren. Dit is een aanrader, omdat je hiermee altijd goed zit. Als je alleen maar felle kleuren meeneemt en een wit topje wilt dragen, is dat natuurlijk niet ideaal.

Het is daarom beter om neutrale kleuren in je koffer te stoppen. Denk aan bijvoorbeeld wit, zwart, grijs of huidskleur. Zulke kleuren zijn geschikt voor de meeste kledingstukken, waardoor je al je favoriete outfits aan kunt trekken.

Neem een naadloze bh mee

Een aanrader om mee te nemen op vakantie, is een naadloze bh. Deze bh’s zijn ontworpen zonder naden of zichtbare stiksels. Daardoor zien ze er glad uit en passen ze onder ieder kledingstuk. Hierdoor zijn er geen zichtbare lijnen te zien onder je kleding, waardoor je outfit er strak uitziet.

Plaats een reactie