De mooiste interrailen-trips!

Ben jij klaar om de tijd van je leven te beleven in de zomervakantie? Examens achter de rug en het papiertje van jouw middelbare school op zak? Natuurlijk wil je na het strijden voor jouw examens een aantal weken van de vrijheid genieten met vrienden of vriendinnen. Dit kan op veel verschillende manieren gedaan worden, sommige kiezen ervoor om met backpack door Azië te cruisen, anderen om te proppen aan een strip in Mallorca en weer anderen gaan op een andere manier een tijdje werken in het buitenland; op een wijngaard of als nanny.

Maar, er is ook nog een ander alternatief… Namelijk; interrailen! Heb je er wel eens bij stilgestaan dat het gebruik van treinen voor jouw vakantie een relaxte manier is om van A naar B te komen en je daarbij ook nog eens beter bent met het milieu dan wanneer je een vliegtuig pakt? Wij weten het wel! Lets go! Lees snel met ons mee voor leuke interrail-trips.

Op naar het Noorden; Scandinavië op de planning

Behoefte aan uitgestrekte landschappen en ongerepte natuur? Dan ben je in Scandinavië aan het goede adres! Via Duitsland ben je in een mum van tijd in Denemarken, vanwaar je steeds westelijker Scandinavië in kan trekken. Normaal gesproken behoort een vakantie naar Scandinavië tot een duurdere optie, maar met het gebruik van een interrail-pas kan je deze prijzen goed in de hand houden en genieten van de mooie cultuur in Scandinavië!

Zon, zee en strand

Ben je na uren achter jouw bureau zitten wellicht toch meer toe aan een momentje van rust met zon, zee en strand? Snappen we net zo goed! De kans is groot dat je dan liever Zuidelijk Europa opzoekt, in plaats van het Noorden. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een Interrail-reis door Italië te maken, waar je de lekkerste pasta’s, mooiste wijnlandschappen en grootste monumenten van dichtbij kan bekijken. Of je kiest ervoor op de Spaanse kust af te reizen per trein; wellicht met nog een extra uitstapje naar Portugal?

Kroatië & Slovenië, here you come!

Misschien iets minder bekende vakantielanden, maar daarom niet minder de moeite waard om te bezoeken. Je vindt in beide landen de mooiste natuur, prachtige meren, en leuke strandjes. De landen zijn perfect te combineren met de trein; en daarom een perfecte optie om van te genieten per trein! In de zomer zijn de landen vrij warm, waardoor je kan genieten van de zon, maar de natuur is ook in het najaar juist prachtig om te bekijken. Ga je dus graag buiten het hoogseizoen op vakantie, zijn Kroatië en Slovenië ook een perfect uitgangspunt!

Plaats een reactie