Deze 4 crypto-events mag je niet missen in 2021

De coronapandemie komt op zijn eind en langzaamaan mogen we opnieuw meer doen. We mogen reizen en ook grotere evenementen liggen in het vooruitzicht. Cryptofanatici kijken dan ook halsstarrig uit naar de talloze events die op ons liggen te wachten. Het is natuurlijk nog onder voorbehoud dat de events zullen plaatsvinden en dat reizen eenvoudig zal lukken, maar we zochten alvast vier leuke events uit die je niet mag missen.

Blockchain Expo, Londen – 6 en 7 september 2021

De Blockchain Expo in Londen is een van de grootste expo’s over de blockchaintechnologie, maar ook andere domeinen zoals IoT, cyberveiligheid, AI en big data komen er aan bod. Er worden zo’n 5.000 gasten verwacht en het evenement vindt plaats in het Business Design Centre, een monumentaal pand in de Londense wijk Islington. De nieuwste technologieën zullen er worden gedemonstreerd en er zijn meer dan 125 standjes voorzien. Daarnaast delen ruim honderd sprekers hun inzichten. Bij deze editie gaat er een sterke focus naar de sectoren die de disrupterende werking sterk zullen voelen, zoals de juridische sector, de verzekeringssector, de gezondheidszorg en de muziekindustrie.

Blockchain Life 2021, Moskou – 27 en 28 oktober 2021

Blockchain Life 2021 is een van de grootste events in de wereld van blockchains, cryptomunten en mining. Het vindt plaats in de Moskouse Music Media Dome en er worden meer dan 4.000 mensen verwacht. Naast de vele standjes en de netwerkmogelijkheden is er een grote conferentiezaal voorzien waar lezingen zullen plaatsvinden. Hier vindt ook de openingsceremonie plaats. Verder zijn er viplounges en is er de mogelijkheid om een hapje en een drankje te nuttigen.

Het was even wachten op inschrijvingen, maar dit had wellicht te maken met de Bitcoin koers. Standhouders betalen zo’n 2 bitcoins voor een standje van 16 m², maar bitcoin was wel even vrij duur. Nu de koers gezakt is, komen er meer aanmeldingen binnen. Onder meer Listing.help heeft al aangegeven van de partij te zijn.

2nd Blockchain Expo Tokyo, Tokio – 27 oktober tot en met 29 oktober

De 2nd Blockchain Expo Tokyo is een handelsexpo voor diverse blockchaintechnologieën. Verschillende bedrijven zullen er hun nieuwe technologieën aan de Japanse markt voorstellen. Momenteel is het nog koffiedik kijken welke deelnemers er zullen zijn, de uiteindelijke planning moet namelijk nog worden gemaakt, maar alleen al omwille van de ligging in de Odaiba Area wil je erheen. Odaiba is een kunstmatig eiland dat gevuld is met high-techentertainment. Vanuit het reuzenrad heb je er zicht op de berg Fuji en je vindt er onder meer het Miraikan-wetenschapsmuseum met zijn vele robots.

LA Blockchain Summit, Los Angeles – 2 en 3 november 2021

Een van de evenementen waar velen naar uitkijken is de LA Blockchain Summit. Hier worden zo’n 300 sprekers en 1.000 aanwezigen verwacht, bovenop de tienduizenden die het live zullen volgen. De focus ligt op investeren in blockchaintechnologie. In de Verenigde Staten is er geen enkele conferentie die deze focus duidelijker legt dan de LA Blockchain Summit. Toch komen ook andere zaken aan bod, zoals hoe de blockchaintechnologie de wereld zal veranderen. Bitcoin kopen of niet? Wees aanwezig en reken op de adviezen van sprekers als Alon Goren, Josef Holm en durfinvesteerder Tim Draper.

Plaats een reactie