Deze accessoires maken van je autovakantie een feestje

Met de auto op vakantie gaan is natuurlijk al hartstikke leuk. Het inpakken is soms een uitdaging, maar als je eenmaal op pad bent, heb je direct het gevoel dat je vakantie is begonnen. Steeds veranderende landschappen trekken voorbij, en met het juiste muziekje heb je het volop naar je zin. Het vermaak wordt nog een stukje groter als je de juiste accessoires aan boord hebt. In dit artikel krijg je 5 voorbeelden van leuke en handige gadgets voor als je onderweg bent naar je vakantieadres.

FM transmitter

Een FM transmitter maakt verbinding met je telefoon door op dezelfde frequentie te gaan zitten. Als je op vakantie gaat, is het slim om een FM transmitter te kopen met veel voorkeursfrequenties. Hiermee ontloop je storingen van de grote radiostations als deze op een frequentie in de buurt van de jouwe uitzenden. Een FM transmitter met bluetooth wordt steeds populairder, omdat meer mensen standaard bluetooth gebruiken. Het grote pluspunt van een bluetooth transmitter is dat je telefoon direct verbindt zodra je de auto start.

Veilig bellen

Handsfree bellen en veilig autorijden doe je met een bluetooth carkit. De nieuwste auto’s zijn niet voor niets voorzien van een ingebouwde carkit. Maar ook in een wat oudere auto kan eenvoudig een carkit worden geïnstalleerd. Ze voorzien je van heldere telefoongesprekken tijdens het autorijden. En ze nemen maar weinig ruimte in beslag. Met slechts één druk op de knop kun je inkomende oproepen beantwoorden. Zo blijf je gefocust op de weg.

Een playtable

Ga je met je kinderen op vakantie? Dan is dit een ontzettend leuke gadget. Hiermee hebben de kinderen een eigen tafeltje waar ze het speelgoed op kunnen leggen. En dankzij de opstaande randen valt er ook geen speelgoed van af. De playtable is gemaakt van stof die niet kan scheuren en makkelijk is schoon te maken. Aan de zijkanten zitten vakjes om speelgoed of andere spulletjes te bewaren. Je kind heeft dus alles bij de hand. Een ideale gadget voor onderweg.

Bluetooth hoofdtelefoon

Ook weer zo’n handige accessoire als je met je gezin onderweg bent. Iedereen wil zijn eigen muziek horen, of het geluid van een spelletje. Een bluetooth koptelefoon is een ideale oplossing. Dit voorkomt dat er allerlei deuntjes door de auto schallen, wat vaak niet bevorderlijk is voor het humeur van de chauffeur. Het prettige van een bluetooth hoofdtelefoon is dat je niet met kabeltjes zit. Ook voor kinderen is dit een zeer geschikte koptelefoon.

Prullenbak voor in de auto

Wat een bende is het altijd hè, als je op de plaats van bestemming aankomt. Dit voorkom je met een prullenbakje voor in de auto. Het is een smalle bak die bij elke auto in de deur of de bekerhouders past. Ze kunnen dus ook achterin worden neergezet. Het klepje bovenop wordt door een veertje dichtgedrukt, waardoor het afval in de bak blijft zitten. En jij zit in een schone auto en hoeft niet meteen te gaan schoonmaken als je op vakantie bent.

Plaats een reactie