Deze vakantie apps moet jij zeker downloaden!

Ga je op vakantie? Geweldig! Door het coronavirus is dit een tijdje lastig geweest maar gelukkig gaan steeds meer landen voor ons open en kunnen we dus weer eenvoudiger op reis gaan. Waar je ook naartoe gaat, het organiseren van een vakantie is altijd nog wel een lastig klusje. Gelukkig kun je tegenwoordig allerlei verschillende apps downloaden op je telefoon die het makkelijker maken om je volgende reis te regelen. Zo kun je bijvoorbeeld een gids over speelautomaten downloaden op je smartphone, maar aan de onderstaande apps heb je nog veel meer als je op vakantie gaat. 

Free Wi-Fi Finder

De eerste regel van vakantie: zet je mobiele data uit, tenzij je geniet van het ontvangen van een enorm buitenproportionele rekening voor de vijf minuten die je online hebt doorgebracht natuurlijk. Maar je hebt alsnog wel internettijd nodig, tegenwoordig kunnen we er simpelweg niet zonder. Free Wi-Fi Finder kan je helpen die gratis signalen tijdens je vakantie te vinden en biedt veel wachtwoorden om op te starten. Hierdoor kun je dus gratis wifi gebruiken om bijvoorbeeld iets voor werk te doen of even te chatten met familie en vrienden. Ook kun je zo online gokken met een promotie van het casino.

Packpoint

Weet je niet wat je moet inpakken? Het kan dan handig zijn om gebruik te maken van Packpoint. Deze app genereert namelijk een gepersonaliseerde paklijst voor je vakantie. Dit wordt dus echt een fluitje van een cent. Je hoeft alleen maar de locatie, reisdatum en reisduur in te voeren, terwijl het ook handig kan zijn om de activiteiten die je gaat doen in te voeren in Packpoint. Vervolgens controleert de app het weer en de activiteiten waarna het een paklijst creëert. Deze lijst kun je ook nog eens eenvoudig aanpassen. Zo kan het bijvoorbeeld nodig zijn om de krasloten die je als cadeau geeft aan je familie tijdens kerst mee te nemen als je hiernaartoe op vakantie gaat.

Hopper

Ben je benieuwd naar de beste vluchtdeals? Je kunt dan gebruik maken van diverse sites op het internet. Daarnaast is er tegenwoordig ook een geschikte app hiervoor, wat de naam Hopper heeft gekregen. Deze app stuurt je namelijk meldingen wanneer je gewenste vlucht in het laagste prijseinde duikt. Bovendien kun je geweldige vluchtsuggesties vinden vanaf je thuisluchthaven met behulp van Hopper. Zo kun je zomaar ineens spontaan op vakantie gaan met het vliegtuig tegen een lage prijs. En dat regel je dus gewoon via een handige app!

LuckyTrip

Houd je er niet van om te plannen en wil je liever spontaan op reis gaan? LuckyTrip is dan zeker wat voor jou. Met deze app kun je namelijk je budget instellen en vervolgens het lot laten beslissen waar je volgende reis naartoe gaat. Het is dan ook de perfecte app voor de sensatiezoeker die van reizen houdt en ervoor open staat om nieuwe avonturen te beleven. LuckyTrip dekt bovendien al je vakantiebehoeften, inclusief vluchten, hotels en activiteiten. Jij hoeft dus eigenlijk niets meer te doen!

Plaats een reactie