Dit zijn de drie meest Instagram waardige stranden van Europa

Op vakantie gaan, wie houdt er niet van? De meeste Nederlanders gaan zeker wel een keer per jaar op vakantie en dat is niet voor niets het geval. Zo nu en dan is het belangrijk om lekker te ontspannen. Op vakantie kan je je hoofd lekker leeg maken en juist daarom is op vakantie gaan zo populair. Echter zijn er veel verschillende soorten vakanties en het is aan jou om te bepalen waar je het meeste zin in hebt. Mocht jij een liefhebber zijn van strandvakanties, dan ben je absoluut bij het juiste artikel beland. In dit artikel gaan we het namelijk hebben over de drie meest Instagram waardige stranden van Europa. Wees echter wel verstandig en schaf van te voren een selfie stick aan. Het zou toch zonde zijn als je een prachtig strand niet perfect vast kunt leggen?

1. Navagio Beach

Navagio Beach is een zeer populair strand op het Griekse eiland Zakynthos. Dit eiland zelf is al zeer populair onder Nederlandse vakantiegangers. Echter geldt dat zeker ook voor dit strand dat gelegen is op dit Griekse eiland. Dit strand is namelijk gelegen tussen rotswanden. Het water is er helderblauw en het strand zelf is prachtig wit. Echter is dit niet de enige reden van de populariteit van dit strand. Op het strand ligt namelijk een scheepswrak dat erg bekend is. Het enige nadeel aan dit strand is echter wel dat je er alleen met de boot naartoe kunt. Je zult dus een kaartje moeten kopen voor een boot die jou hier naartoe brengt.

2. Reynisfjara Beach

Reynisfjara Beach is een strand dat gelegen is in Ijsland. Dit strand is echter totaal anders dan Navagio Beach. Dit strand is namelijk niet tropisch. Wat dit strand zo mooi maakt is de prachtige ruige uitstraling. Wanneer je dit strand bezoekt zal je echt het gevoel hebben dat je je midden in de natuur bevindt.

3. Ksamil Beach

Op de derde plaats zetten wij Ksamil Beach. Dit is een strand dat gelegen is in Albanië. Het water is hier helderblauw en de stranden zijn prachtig. Wat ook een pluspunt is dat de omgeving erg groen is. Deze combinatie zorgt ervoor dat dit strand enorm geliefd is onder de toeristen.

 

Plaats een reactie