Een voetbaltrip naar Arsenal maken? Lees hier hoe je dat doet!

Zelf ben ik geen enorme voetbalfan. Met het WK of EK zit ik altijd wel voor de buis samen met vrienden. En zeker als Nederland wat verder komt vind ik het wel leuk om eens naar een plein te gaan en daar met een hoop mensen live de wedstrijden te kijken. Vrienden van me zijn wel echte voetbal fanaten en zij vroegen me om ze te helpen om een trip naar een wedstrijd van Arsenal te plannen. Deze tips wil ik graag met jullie delen en daarom hieronder mijn tips hoe je dat aanpakt.

Kijk wanneer de wedstrijden zijn

Misschien redelijk voor de hand liggend, maar kijk eerst wanneer welke wedstrijden er wanneer gespeeld worden. Het zou zonde zijn als je daar aankomt en er blijkt geen wedstrijd te zijn, of er wordt een wedstrijd gespeeld die niet bepaald interessant is.

Boek alles in één

Je kunt zelf alles regelen, maar er zijn ook een hoop partijen die volledig georganiseerde voetbalreizen aanbieden voor elk budget. Zo is een voetbalreis Arsenal inclusief:

  • Tickets voor de Arsenal wedstrijd waar je heen wil (stadion categorie is zelf te kiezen)
  • Hotel (met of zonder ontbijt zelf te selecteren)
  • Vlucht (transfers niet inbegrepen, maar het openbaar vervoer is erg goed)

Bekijk vooraf waar je wil zitten in het stadion

Voetbalstadion ArsenalHet stadion van Arsenal is erg groot kwamen we achter en er zijn dus verschillende categorieën van zitplaatsen. Per categorie is het zicht natuurlijk ook anders. Je moet voor jezelf dus bepalen of je de extra kosten van een goede zitplaats kunt rechtvaardigen. Wij hebben gekozen voor een iets duurdere categorie omdat je toch niet elke week gaat. Daarnaast maak je best een lange reis en je gaat speciaal voor de wedstrijd. Als je dan daar zit en je ziet bijna niets dan voelt de rest ook als weggegooid geld.

Boek een paar dagen extra

Om het meeste uit je reis te halen kun je het beste een paar dagen extra boeken. Zo heb je naast de wedstrijd dan nog tijd om Londen te bezoeken en te bezichtigen. Ook als de wedstrijd dan tegenvalt of niet door gaat heb je de reis niet voor niets gemaakt.

 

Plaats een reactie