Geld verdienen om vaker op vakantie te kunnen? 4 mogelijkheden uitgelicht

Vrijwel iedereen doet het graag: op vakantie gaan. De een kiest voor een zonnige bestemming, de ander prefereert een vakantie in de sneeuw. Het maakt niet uit waar de voorkeur naar uit gaat, één ding hebben alle soorten vakanties gemeen: het kost (veel) geld. Onderzoek van het Nibud onderschrijft dat: voor steeds meer Nederlanders wordt op vakantie gaan te duur.

Wil jij nu en in de toekomst toch de koffers kunnen pakken? Jouw loon en vakantiegeld hebben een grote invloed op jouw vakantiebudget, maar geld verdienen kan tegenwoordig op veel meer manieren. De website snelgeldverdienenmet.nl heeft diverse mogelijkheden verzameld waarmee jij op een eenvoudige manier geld kunt verdienen. In dit artikel lichten wij 4 van deze manieren toe die jou kunnen helpen aan een hoger vakantiebudget.

Geld verdienen met cashback shoppen

De kans is groot dat jij jouw accomodatie en vliegtickets via internet boekt. Maar wist je dat je een deel van het aankoopbedrag kunt terugkrijgen? Deze mogelijkheid wordt “cashback shoppen” genoemd. Het houdt in dat je geld kunt verdienen als je online iets koopt. Het werkt heel simpel:

  • Je meld je gratis aan bij een cashbackwebsite (Cashback.nl is een aanrader);
  • Je klikt door naar jouw favoriete webshop(s);
  • Je shopt en betaalt bij de webshop zoals je gewend bent;
  • De cashbackwebsite ontvangt een commissie omdat ze jou als klant hebben aangebracht.
  • De commissie wordt grotendeels aan jou terugbetaald.

Vrijwel alle bekende webshops doen mee. Voor vakantiegangers zijn bijvoorbeeld Booking.com (4% cashback), Hotels.nl (7% cashback) en StayOkay (10% cashback) heel interessant. Maar ook andere populaire bedrijven Coolblue, MediaMarkt en Hunkemoller doen mee.
Ben jij een echte internetshopper? Dan is geld verdienen met cashback shoppen een echte aanrader!

Auto delen met anderen voor geld

Ga je met het vliegtuig op vakantie en staat jouw auto dagenlang onaangeroerd op de parkeerplaats? Dan is geld verdienen met het delen van je auto iets voor jou. Door je auto te delen met anderen kun je een leuk geldbedrag verdienen en lever je een bijdrage aan het milieu. Via het autodeelplatform van SnappCar komen mensen die hun auto willen verhuren en mensen die incidenteel een auto nodig hebben bij elkaar.

Je bepaalt zelf hoe vaak en aan wie je je auto verhuurt. En met het handige reviewsysteem kun je heel eenvoudig zien of een huurder netjes met jouw heilige koe omgaat. En hoe zit het dan met de autoverzekering? Verhuurders bij SnappCar profiteren van een uitgebreide all-riskverzekering die als een extra laag op je eigen autoverzekering fungeert. Zodoende zal je no-claim bij schade niet worden aangetast.

Staat jouw auto ook vaak stil? Verdien geld door jouw auto te verhuren op de momenten dat je hem zelf niet nodig hebt.

Geld verdienen met spelletjes

Een spelletje spelen is een leuk tijdverdrijf. Maar wist je dat je er ook geld mee kunt verdienen? Neem het tegen echte tegenstanders op en speel populaire spelletjes zoals pesten, sudoku of darts. Daag een tegenstander uit, plaats een inzet en probeer om een zo’n hoog mogelijke score neer te zetten. Gewonnen? Dan ga jij er met de prijzenpot vandoor.

Cadeaubonnen omwisselen voor geld

Heb je een cadeaubon gekregen van een winkel waar je niet graag komt? Je mag een gegeven paard niet in de bek kijken, maar het is ook zonde om iets te kopen wat je niet nodig hebt. Bij Wissel.nl kun je jouw ongebruikte cadeaubonnen inwisselen voor geld. Je geeft aan van welke winkel de cadeaukaart is, wat de waarde is en de geldigheidsduur. Je ontvangt dan direct een bod op jouw cadeaubon. De hoogte van het bod is afhankelijk van de populariteit van de winkel. Met gewillige bonnen van Bol.com of Coolblue kun je meer geld verdienen dan met bonnen van minder populaire winkels.

Je ziet het: er zijn talloze manieren beschikbaar om te beginnen met geld verdienen. Zoals eerder aangegeven is dit slechts een selectie van de mogelijkheden. Wil jij meer budget vrij kunnen maken voor een leuke vakantie? Kies jouw favoriete manieren uit en start vandaag nog met het verdienen van extra geld!

Plaats een reactie