Goedkoop parkeren op het vliegveld

Op vakantie gaan is leuk, maar vaak wel een hele onderneming. Het boeken van je reis, het inpakken van je koffer of backpack (onze tips voor het inpakken van je backpack lees je hier) en dan ook nog de reis naar je vakantiebestemming toe. Het is heerlijk als iemand jou kan brengen en halen van het vliegveld of wanneer je gewoon met het openbaar vervoer kan gaan. Helaas is dat niet altijd mogelijk en/of handig. Daarom wordt er ook flink geïnvesteerd in parkeergelegenheden dichtbij het vliegveld. Steeds meer mensen gaan vliegen en er komen elk jaar steeds meer vluchten bij. Het vinden van een geschikte parkeerlocatie is tegenwoordig gelukkig zeer eenvoudig.

Online je parkeerplek reserveren

Vliegtuig van Turkish AirlinesZo zijn er sites waarbij jij als vakantieganger parkeerplekken kunt vergelijken. Waar kan je op dat moment het goedkoopst parkeren? Check wel goed hoe ver de parkeerlocatie van het vliegveld ligt. Voor Eindhoven kun je deze site gebruiken om te vergelijken. Of zoek je parkeergelegenheid bij de luchthaven van Rotterdam? Deze sites werken via een simpel systeem dat andere websites vergelijkt met betrouwbare parkeeraanbieders. Per parkeeraanbieder krijg je een korte beschrijving wat de betreffende aanbieder te bieden heeft. Tijdens het zoeken kan je bijvoorbeeld filteren op het gebruik maken van valet service. Bij een valet service komt een medewerker van het parkeerbedrijf jouw auto voor de luchthaven ophalen wanneer je gearriveerd bent. Wanneer je weer geland bent staat de medewerker, na een telefoontje, klaar om uw auto weer af te leveren. Wil je hier geen gebruik van maken, dan rijd je rechtstreeks naar de parkeeraanbieder. Dan ga je meestal middels een pendelbus of te voet naar het vliegveld toe. Een belangrijke andere keuze is of je jouw sleutel wilt afgeven tijdens de tijd dat je auto geparkeerd staat. Gebruik deze opties om ervoor te zorgen dat je een bewuste keuze maakt. Na het sorteren op persoonlijke wensen, kun je de overgebleven aanbieders sorteren op prijs. Vergeet niet de periode te selecteren dat je weggaat, zodat je zeker weet dat je de goedkoopste optie hebt gekregen.

Goed voorbereid op vakantie

Parkeren langs de straatHet beste is om uit te zoeken waar de goedkoopste parkeerplaats is voordat je een vakantie boekt. Natuurlijk kijk je bij het vliegveld waar je van vliegt wat de goedkoopste mogelijkheden zijn. Vaak is het ook interessant om langer te parkeren. De kosten per dag zijn dan vaak lager dan bij kort parkeren. Natuurlijk is dit ook afhankelijk van de lengte van je vakantie. Vlieg je bijvoorbeeld vanaf Düsselsdorf? Dan is lang parkeren bij Düsseldorf airport de goedkoopste optie. Soms is een paar dagen langer parkeren zelfs goedkoper dan je auto op kort parkeren neerzetten.

Parkeergelegenheden vergelijken is belangrijk

Vergelijk, vergelijk en vergelijk. Dat is de beste tip die ik je kan geven. Stap 1 is welke persoonlijke voorkeuren je als vakantieganger hebt en stap 2 is prijzen vergelijken. Op die manier heb je uiteindelijk een aanbieder gevonden die aan jouw voorwaarden voldoet en binnen jouw budget ligt. Klik dan direct door naar de website van de gekozen parkeeraanbieder bij de luchthaven. Vervolgens spreken de stappen voor zich, het invullen van gegevens, daarmee reserveer jij een parkeerplek en kan je kiezen hoe je wilt betalen. Onbezorgd op vakantie? Regel je parkeerplaats bij het vliegveld vooraf. Alles op het laatste moment regelen zal niet helpen bij een goed en ontspannen vakantiegevoel. Dus regel het ruim van te voren en geniet van je rust. Alvast een fijne vakantie!

Plaats een reactie