, , ,

Hoe druk is het op dit moment in de Efteling?

Wachtrij Efteling

De Efteling is één van de drukst bezochte pretparken in Nederland. Hierdoor kan het voorkomen dat je lang moet wachten voor je naar binnen kan of voor je een attractie in mag. Daarom is het handig om te weten hoe druk het op dit moment is in de Efteling.

Hoe kom je er achter wat de drukte in de Efteling is?

Drukte in de Efteling bekijken op de websiteMocht je je bezoekje aan de Efteling nog aan het plannen zijn dan kan je op de website van de Efteling kijken wat de verwachtte drukte gaat zijn. Door gebruik van kleurtjes kan je zien op welke dagen het rustig, normaal of druk is. Ook eventuele bijzonderheden staan hier bij vermeld op de site en of er attracties gesloten zijn. Je kunt hier ook terugvinden welke shows er op de dag spelen.

Op welke dagen is het het drukst in de Efteling?

De weekenden en de schoolvakanties zijn de drukste dagen in de Efteling. Heb je de kans om buiten deze dagen te gaan dan zal je merken dat je vaak niet lang hoeft te wachten. Ook als er goed weer voorspeld is kan het erg druk zijn in de Efteling. De beste dag om naar de Efteling te gaan is een doordeweekse dag waarop de temperatuur rond de 20 graden ligt en het droog maar bewolkt is. Je zult merken dat dit voor een pretpark prima omstandigheden zijn, en het is niet druk!

De Efteling app geeft drukte attracties aan

Wachttijden in de Efteling AppOok in de Efteling app kun je zien hoe druk is het is bij bepaalde attracties. Dit is vooral handig als je in het park bent. Je kunt zien hoeveel minuten wachttijd er ongeveer bij de attractie staat. Vooral handig als je naar de andere kant van het park wil lopen voor een attractie, maar geen uur wil gaan wachten. Heb je de app nog niet? Download de Efteling app hier. Ook kun je zien tot hoe laat het park vandaag open is en hoe laat de shows starten. Als je in de Efteling bent laat de app ook nog eens je locatie in het park zien, zodat je niet kan verdwalen.

Chatten met de Efteling over drukte

Een coole nieuwe dienst is het chatten met een de Efteling over de drukte bij je favoriete attractie. Stel je wil graag in de Vliegende Hollander, maar er staat een rij van meer dan een uur. Dan kun je via Facebook messenger een chat starten met de Efteling. Je krijgt dan een berichtje als de wachttijd ver genoeg teruggelopen is.

Ben je dus van plan om naar de Efteling te gaan? Check vooraf wat de verwachtte drukte gaat zijn zodat je niet voor verrassingen komt te staat en overal lang moet wachten. Veel plezier bij je bezoek aan de Efteling!

 

Over de schrijver: Nick

Nick

Nick is de eigenaar van deze site, daarnaast een fanatiek schrijver. Fotograferen en websites bouwen zijn hobby's van hem. Daarnaast is hij dol op lekker eten en buitenlandse plekjes bezoeken. Het liefste niet té toeristisch en een mooie omgeving om de mooiste foto's van te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *