Kamperen in Noorwegen

Veel Europeanen zijn dol op kamperen. Dit blijkt wel uit de grote hoeveelheid campings die zich door heel Europa bevinden. Vooral de landen rondom de Middellandse zee zijn populair onder kampeerders. Wil jij op de camping niet alleen meer Nederlands om je heen horen? En ben je op zoek naar mooie en ongerepte natuur? Ga dan kamperen in Noorwegen! Dit land heeft onwijs veel te bieden en is daarnaast nog niet bedolven onder massatoerisme.

Noorwegen: veelzijdig en uniek

Noorwegen is met recht een unieke en veelzijdige vakantiebestemming te noemen. Wil jij als je in de ochtend je tent openritst, omringd worden door ongerept natuurschoon? Dat kan op de verschillende campings in Noorwegen. Mooie meren, adembenemend hoge bergen en veel groen; dat is wat je in Noorwegen zult vinden. Ondanks deze bijzondere natuur is Noorwegen voor veel kampeerders nog onbekend terrein. Zonde! Want dit land heeft juist onwijs veel te bieden. Niet alleen mooie natuur, maar ook cultuur en historie maken deel uit van dit veelzijdige land. Doordat Noorwegen nog geen massatoerisme kent, kun je in alle rust de schoonheid van dit land ontdekken.

Ontdek de Noorse hoofdstad

Noorwegen is nog niet heel toeristisch, maar dit begint toch langzamerhand te veranderen. Steeds meer kampeerders ontdekken de schoonheid van dit land waardoor ook het aantal campings groeit. Zo ook rondom de Noorse hoofdstad. Camping Oslo is een uitkomst als je op zoek bent naar een combinatie van rust en levendigheid. Doordat je dichtbij Oslo verblijft, kun je gemakkelijk de drukte van de stad opzoeken. Ben je na een dag in de Noorse hoofdstad toe aan rust en ruimte? Dan ben je op een camping nabij de hoofdstad helemaal op je plek. Je begeeft je op de camping namelijk middenin de natuur. Zo kun jij volledig tot rust komen terwijl je geniet van het mooie natuurschoon.

Wat is er allemaal te beleven?

De hoofdstad van Noorwegen wordt omgeven door heuvels en veel groen. Rondom de stad vind je dus voornamelijk rust. Maar in de stad valt er een hoop te beleven. Ben je gek op winkelen? Breng dan een bezoekje aan de Karl Johans Gate. Dit is de belangrijkste winkelstraat van Oslo. Je vindt hier diverse internationale winkelketens, maar ook kleine lokale boetiekjes. Alle ingrediënten voor een leuke nieuwe garderobe zijn hier dus aanwezig! Wil je graag de cultuur en de historie van de stad ontdekken? Ook dat is mogelijk. Er zijn namelijk diverse monumentale panden met een uniek verhaal in de stad gevestigd. We kunnen dus wel stellen dat Noorwegen een unieke kampeerbestemming is voor iedereen.

Plaats een reactie