Leukste jongerenvakantie reisbestemmingen

Willen jij en je vrienden binnenkort op feestvakantie? Jongerenvakanties worden steeds populairder en het aanbod groeit mee. Het kan lastig zijn om een goede bestemming uit te zoeken. Hieronder vind je daarom inspiratie voor een toffe reisbestemming voor jongerenvakanties. Zo wordt een jongerenvakantie boeken alleen nog maar makkelijker!

Ga feesten op Mallorca

Een populaire bestemming voor een jongerenvakantie is het Spaanse eiland Mallorca. De plek ‘El Arenal’ is de plek waar je op Mallorca moet zijn om te feesten. In deze plaats vind je zowel Duitse, Engelse als Nederlandse clubs. Bij het Nederlandse gedeelte komen vaak Nederlandse artiesten optreden. Zo kun je ook op vakantie genieten van populaire Nederlandse hits! Verder kun je op Mallorca overdag natuurlijk ook genieten van prachtige stranden en de azuurblauwe zee. En loop ‘s avonds langs een gezellige boulevard vol met restaurantjes en barretjes!

Zon, zee, strand & feest in Chersonissos

Oh, oh, Cherso! Deze zin komt je misschien wel bekend voor. In Chersonissos werd een aantal jaar geleden namelijk de bekende serie Oh, Oh, Cherso gefilmd. In de serie kon je al zien dat je in Chersonissos goed terecht kan voor een feestvakantie. Het plaatsje ligt op het eiland Kreta in Griekenland. Ook hier zijn veel Nederlandse clubs en treden veel populaire Nederlandse artiesten op. Verder kan je er overdag genieten aan het strand en de blauwe zee, waarna je ‘s avonds heerlijk Grieks kan eten in een van de vele restaurantjes langs de boulevard. Wil je overdag ook op avontuur of andere plekken op het eiland zien? Er worden genoeg tours en activiteiten aangeboden op het eiland! De ideale bestemming voor een onvergetelijke feestvakantie!

Surfen, zonnen en feesten in Albufeira

Albufeira ligt in het prachtige gebied ‘Algarve’ in Portugal. De plaats is ook een veel plek door feestgangers. Er zijn veel clubs, barretjes en gezellige restaurantjes te vinden waar je ook veel Nederlanders tegen zal komen. Als je overdag nog wat wilt zien van het plaatsje en het gebied ‘Algarve’, kun je er op uit gaan. Boek een tour bij een van de vele touraanbieders en geniet van de prachtige azuurblauwe zee, rotsen en huur een bootje om de stranden te kunnen aanschouwen vanaf de zee. Of ga surfen en geniet van de grote Portugese golven! Ga ‘s avonds lekker uiteten bij een van de vele restaurantjes aan de boulevard en sluit je dag af met tropische cocktails in een van de bekende clubs. Een echte aanrader voor uitgaan met je vrienden op vakantie!

Plaats een reactie