Met je kleinkinderen op vakantie? Zo maak je deze onvergetelijk

Wanneer je kleinkinderen hebt wil je er graag voor zorgen dat, je zoveel mogelijk herinneringen maakt met de kleinkinderen. Je wil uiteraard niet zomaar herinneringen maken, maar je wilt ervoor zorgen dat deze herinneringen echt onvergetelijk zijn. Daarom gaan we het in deze blog onder andere hebben over hoe je deze vakantie onvergetelijk kan maken, het begint bij het aankondigen van de vakantie tot een mooie herinnering na de vakantie. Ben je benieuwd hoe je dit kunt doen? Lees dan deze blog!

Het aankondigen van de vakantie

Het brengen van het goede nieuws bij de kleinkinderen dat je op vakantie wilt gaan en dat ook de kleinkinderen mee mogen, dan kun je dit goede nieuws op meerdere manieren brengen. Daarnaast moet je ook voor jezelf bedenken of je zelf een locatie bedenkt, of dat de kleinkinderen inspraak krijgen in waar je heen wilt. De makkelijkste manier om het nieuws te brengen is door het te vertellen aan de kleinkinderen, deze manier is alleen wel de saaiste manier ondanks het leuk nieuws is. Je kan het ook nog een beetje spannender maken door een brochure maken, waarin je de eventuele bestemming in zet en de vraag of de kleinkinderen mee willen. In eerste instantie denken ze dat het een normale brochure is waardoor het een nog grotere verrassing is.

Tijdens de vakantie  

Wanneer het eindelijk zover is dat je met de kleinkinderen op vakantie gaat, is het nu tijd om de echte herinneringen te maken. Daarom wil je de vakantie wel een beetje aankleden, want alleen op vakantie gaan en bijvoorbeeld een beetje naar het strand gaan is ook zo eentonig. Om de vakantie wat levendiger te maken kun je een paar activiteiten inplannen, welke activiteiten dit zijn is natuurlijk afhankelijk van de locatie waar je naartoe gaat. Maar je kunt hierbij denken aan een stedentripje, shoppen of bijvoorbeeld een rondvlucht of een rondvaart. Tijdens deze activiteiten kun je foto’s maken om de prachtige momenten vast te leggen. 

De herinneringen na de vakantie

Na de vakantie is het dan eindelijk tijd om ervoor te zorgen dat de herinneringen echt onvergetelijk worden, hierbij komen de gemaakte foto’s goed van pas. Zo kun je namelijk na de vakantie een Glossy maken, een glossy is een soort tijdschrif. In deze glossy kun je alle foto’s plakken die je tijdens de vakantie hebt gemaakt, ook kun je er leuke verhalen bij schrijven om de herinneringen meer diepgang te bieden.

Plaats een reactie