Neem je eigen jacuzzi mee naar jouw vakantiebestemming

Hoe heerlijk zal het zijn als jouw vakantiehuisje of bestemming is uitgerust met de meest uitgebreide faciliteiten. Zo kun je altijd genieten van elk moment met de meest ontspannende vakantie activiteiten. Maar hoe vind je nu een vakantiehuisje dat is uitgerust met een spa en sauna faciliteit?

De meeste vakantiehuisjes en vakantieparken kennen wel zwembaden en spa of sauna faciliteiten. Maar die zijn allemaal centraal gelegen in het vakantiepark waar je deze faciliteiten moet delen met de andere vakantiegangers. Een ontspannende privé sfeer is dan helaas niet bij.

Zoeken naar een privé zwembad of jacuzzi

Als je heel specifiek gaat zoeken naar deze faciliteiten die je in privé sfeer kunt gebruiken, dat wil zeggen in het vakantiehuisje zelf aanwezig, dan kan je lang zoeken. Tegenwoordig is het wel trendy dat vakantiehuisjes worden uitgerust met een sauna, maar zwemfaciliteiten zoals op z’n minst een spa of jacuzzi is er niet bij.

Neem je eigen jacuzzi mee

Maar een oplossing is dichterbij dan je denkt. Je kunt je eigen mobiele jacuzzi meenemen naar jouw vakantiebestemming. Speciaal voor mensen die geen geld over hebben voor een vaste jacuzzi zijn er opblaasbare jacuzzi’s. Hiermee heb je het voordeel dat je voordelig een jacuzzi kunt aanschaffen. Maar het grootste voordeel is dat deze dus mobiel zijn, en eenmaal niet in gebruik zijn ze makkelijk op te slaan en passen ze prima in de achterbak van een auto. Zo kun je een opblaasbare jacuzzi overal mee naartoe nemen.

Hoe makkelijk is een opblaasbare jacuzzi op te zetten?

Het opzetten van een opblaasbare jacuzzi is eenvoudig, je hebt hier 3 belangrijke zaken voor nodig:

  • een vlakke stevige ondergrond om de jacuzzi neer te zetten
  • een elektrische opblaaspomp, met de mond opblazen is minder leuk
  • een tuinslang om de jacuzzi te vullen met water

Plaats eerst de jacuzzi waar je hem wilt hebben staan en ga daarna pas vullen met water. Sluit hierna de warmtepomp aan (die krijg je meegeleverd bij aankoop van de opblaasbare jacuzzi) en zet hem aan. Na enkele uren is het water in de jacuzzi opgewarmd en kun je eindelijke genieten van je vakantie met jacuzzi in privé sfeer.

Altijd een jacuzzi in een vakantiehuisje?

Zoals eerder verteld is het trendy voor vakantiehuisjes om bijvoorbeeld een sauna faciliteit toe te voegen, maar dat vergt een aardige investering. Hiermee hebben vakantiepark eigenaren niet veel keuze wanneer de faciliteiten niet worden gebruikt maar wel dezelfde kosten blijven betalen aan onderhoud.

Daarom is het voor kantieparken de oplossing om dit soort faciliteiten los aan te bieden on demand. Hiermee kunnen ze aan de specifieke eisen van vakantiegangers voldoen, en maken ze maar gedeeltelijk kosten wanneer de faciliteiten niet worden gebruikt.

Maar voor dat zover is, kun je nog altijd je eigen opblaasbare jacuzzi meenemen.

Plaats een reactie