Op vakantie in eigen land: dit zijn de leukste vakantieparken in Nederland

Steeds meer mensen vinden in Nederland hun ideale vakantiebestemming. Nederland telt vele vakantieparken op de mooiste locaties. Van vakantieparken aan de kust (zoals in Zeeland of op de Waddeneilanden) tot vakantieparken op de Veluwe of vakantieparken in de heuvellandschappen van Zuid-Limburg. Om jou wat inspiratie te geven hebben wij hieronder voor jou de leukste vakantieparken in Nederland op een rijtje gezet.

Landal de Lommerbergen

Het vakantiepark Landal de Lommerbergen is te vinden in de provincie Limburg nabij het plaatsje Reuver. Het is een echt gezinsvriendelijk park met tropische zwembaden, een indoorspeeltuin en een avontureneiland met een groot kasteel en zandstrand. Als je dus kiest voor een vakantie met je kids is dit een hele leuke en goede optie. De omgeving van het park is erg bosrijk en is mooi om te wandelen. Door de vele wandelmogelijkheden is het ook een prima park voor 55 plussers.

Roompot Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Dit vakantiepark is het leukst om te bezoeken in de zomermaanden, het ligt namelijk op maar 350 meter van het strand af. Roompot Noordzee Résidence Cadzand-Bad ligt in Zeeland en beschikt over luxe bungalows met grote tuinen. Vanuit dit vakantiepark is het makkelijk om een dagje naar de Belgische steden Brugge of Knokke-Heist te gaan.

Centerparcs de Eemhof

De Eemhof is een vakantiepark van de bekende keten Centerparcs. Het vakantiepark is te vinden aan het Eemmeer in de provincie Flevoland. De Eemhof is een bekende naam omdat deze de “Flow Rider” en “Turbo Twister” huisvest in hun Aqua Mundo. Aqua Mundo is het luxe subtropische zwembad van Centerparcs. Dit vakantiepark heeft meerdere goede restaurants en heeft ook een vakantiedialysecentrum. Dit vakantiepark is ideaal om te bezoeken met kinderen, maar ook als je een kindervrije vakantie wilt vieren.

Buitenhof de Leistert

Dit fantastische vakantiepark heeft tropische zwembaden, binnen- en buitenspeeltuinen en nog veel meer waar jij je kan vermaken. Als je voor dit vakantiepark kiest, verblijf je in een authentieke Limburgse bungalow in boerderijstijl nabij de bosrand. Extra leuk aan dit vakantiepark is dat het dichtbij het pretpark Toverland ligt. Daar zou je dus eventueel een dag uitje van kunnen maken. Door de rustige ligging, binnen- en buitenzwembaden en mooie bungalows zorgt dit vakantiepark voor de mooiste vakanties voor zowel jong als oud.

Landal Hof van Saksen

Het vakantiepark Landal Hof van Saksen ligt in de provincie Drenthe. Dit ultra luxe vakantiepark beschikt over spectaculaire waterglijbanen en een indoor speeltuinen. In dit vakantiepark verblijf je in een boerderij met rietgedekte daken. Dit vakantiepark is perfect voor tieners die hun eerste vakantie vieren zonder ouders, volwassenen en volwassenen met kinderen.

Wil jij verblijven in een vakantiepark met subtropische zwembaden? Kijk dan eens op de vakantiepark gids.

Plaats een reactie