Op vakantie in eigen land? Doe een rondvaart Amsterdam Anne Frank Huis!

Ga je binnenkort er op uit in ons eigen kikkerlandje? Of ben je wellicht gewoon op zoek naar een leuk dagje uit? Overweeg dan eens een rondvaart Amsterdam vanaf het Anne Frank Huis! Op een fluisterstille, elektrische sloep ervaar je de wereldwijd bekende Amsterdamse grachten op unieke wijze. De schipper vertelt je allerlei bijzondere verhalen over de architectuur, geschiedenis, én toekomst van onze bijzondere hoofdstad. Zo plan jij een perfect uitje in Amsterdam!

Start je dag met een bezoek aan het bijzondere Anne Frank Huis

Voordat je op de boot stapt voor een rondvaart Amsterdam Anne Frank huis, kun je wellicht het beste je avontuur beginnen met een bezoek aan dit beroemde museum. Aan de Prinsengracht ligt het voormalig woonhuis waar Anne Frank en haar familie tijdens de Tweede Wereldoorlog ondergedoken zaten. Tijdens je bezoek zie je dankzij originele documenten, foto’s en beelden hoe deze periode er voor Anne Frank en haar familie, en veel andere families, uit heeft gezien.

Stap direct op de boot voor een rondvaart Amsterdam vanaf het Anne Frank Huis

Na je bezoek aan het Anne Frank Huis is het tijd om nog verder de geschiedenis van ons land in te duiken. Je loopt zo tegen de vriendelijke schippers van KINboat aan, die je meteen warm verwelkomen op hun sloep. Hier start je speciale rondvaart Amsterdam Anne Frank Huis: een unieke kans om de stad vanuit een ander perspectief te bekijken. Terwijl je de drukte op de straten vermijdt, vertelt de schipper je van alles over de rijke geschiedenis van onze geliefde stad. Denk aan hoe de stad in al die jaren is opgebouwd, hoe de Gouden Eeuw ervoor zorgde dat Amsterdam ineens ‘s werelds belangrijkste handelsstad werd, en hoe de stad zich nu op de kaart weet te zetten als hotspot voor kunst en cultuur.

Hoogtepunten van je rondvaart Amsterdam Anne Frank Huis

Tijdens je rondvaart kom je langs een paar van de bekendste plekken van Amsterdam. Denk bijvoorbeeld aan de Jordaan, het Rijksmuseum en het Vondelpark. Onderweg hoor je dus ook allerlei interessante feitjes en weetjes over de historische plekken die je tegenkomt. Je kan tijdens je rondvaart in Amsterdam vanaf het Anne Frank Huis genieten van een lekker drankje en kan helemaal ontspannen, want de rondvaart is kleinschalig, en je zit dus niet op een volgepakte boot. Daarnaast heb je door de elektrische boot geen last van luidruchtige motoren of vieze uitstoot. Ook nog eens milieubewust, dus!

Boek nu jouw rondvaart in Amsterdam vanaf het Anne Frank Huis

Een rondvaart in Amsterdam vanaf het Anne Frank Huis is een must-do voor zowel toeristen als locals die onze hoofdstad op een unieke manier willen beleven. Met een bezoek aan het Anne Frank Huis en een tocht over de iconische grachten krijg je een heel ander beeld van Amsterdam. Stap aan boord, geniet van een drankje en maak je klaar voor een onvergetelijke dag!

Plaats een reactie