Opzetzwembaden: ideaal voor vakantiehuisjes

Ik ga op vakantie en ik neem mee: een opzetzwembad! Het lijkt misschien niet mogelijk, maar dat is het wel. Er zijn gelukkig tal van opzetzwembaden die je gemakkelijk met je bagage mee kunt nemen om hem vervolgens in de tuin van je vakantiehuis op te zetten. Op deze manier zoek je ook de verkoeling dichtbij je vakantiehuis. Wellicht is het zwembad van je vakantiebestemming erg druk of is er geen zwembad aanwezig. In dit geval is het een ideale oplossing om een opzetzwembad te kopen. Hier vind je meer informatie over deze handige zwembaden.

Een opzetzwembad voor op vakantie

Een opzetzwembad; de naam zegt het al. Dit handige zwembad kun je gemakkelijk zelf opzetten, en dus overal neerzetten waar je maar wilt. Dit geldt voor thuis in de achtertuin, maar ook voor bij je vakantieadres. Wanneer je genoeg ruimte hebt is het goed mogelijk om hier een opzetzwembad te plaatsen. Zo genieten jij en je kinderen de hele vakantie van verkoeling, dichterbij je vakantiehuis dan ooit. Een opzetzwembad is verkrijgbaar in allerlei soorten en maten en dus kan iedereen een zwembad meenemen voor tijdens de vakantie.

Easy Set en Metal Frame

Er zijn verschillende soorten opzetzwembaden verkrijgbaar. De eerste is de Intex Easy Set; dit zwembad heeft alleen een opblaasbare rand en dit maakt het een gemakkelijk neer te zetten zwembad. Je hoeft alleen het water nog maar in het bad te laten lopen, en de rest gaat vanzelf. Verder kun je ook kiezen voor een van de Frame zwembaden. Dit zijn opzetzwembaden die voorzien zijn van een stevig frame. Hier steunt het zwembad op en dus is je zwembad extra stevig. Je hebt de keuze uit verschillende materialen, waaronder metaal. Je zwembad staat sterk en stevig en dus kun je de hele vakantie profiteren van de ideale verkoeling aan huis.

De hele vakantie profiteren

Tot slot kun je kiezen uit verschillende vormen en capaciteiten. Hoe meer liter water je in het zwembad kwijt wilt, hoe groter het zwembad moet zijn. Een opzetzwembad is zeer duurzaam en kan jaren meegaan! Wanneer je eigen zwembad op vakantie je dus goed bevalt, kun je het volgend jaar gewoon weer doen!  Kies voor een mooie afmeting waar jij en je kinderen de hele vakantie van kunnen profiteren. Bekijk de mogelijkheden voor jouw vakantie en kies voor een mooi zwembad. Je neemt hem mee in de auto en zet hem eenvoudig en snel op, op de plaats van bestemming.

Plaats een reactie