Overnachten in de Beekse Bergen – Alles wat je moet weten

Safaripark Beekse Bergen is een populaire dierentuin in Hilvarenbeek. Naast de dierentuin is er ook een speelparadijs voor kinderen en een grote evenementenlocatie. Je kunt bij deze dierentuin ook overnachten, en sinds kort kan dat zelfs bijna tussen de dieren. De Beekse Bergen is het enige Safaripark in Nederland. En wat is er nou gezelliger dan een dagje Beekse Bergen met overnachting voor het hele gezin? Wil je ook nog voordelig overnachten? Bekijk dan de actuele aanbiedingen op de site van de Beekse Bergen.

Blijven slapen bij de Beekse Bergen

Je kunt op drie manieren bij de Beekse Bergen blijven slapen je kunt kamperen, je kunt op het vakantiepark overnachten of je kunt in het nieuwe Safari Resort blijven slapen. Hieronder gaan we in op de verschillende manieren waarop je bij de Beekse Bergen kunt overnachten.

Overnachten tussen de dieren op het Safari Resort

Safari Resort Beekse BergenSinds kort heeft Safaripark Beekse Bergen nieuwe huisjes. Je hebt er waarschijnlijk wel ergens van gehoord. Deze nieuwe huisjes staan in het Safari Resort Beekse Bergen en heten lodges. In het Safari resort kun je de volgende lodges terugvinden waarin je kunt overnachten. Ook kun je lekker zwemmen in het overdekte zwembad en dineren in het Moto Restaurant. In de Pamoja Lounge kun je genieten van Afrikaanse muziek, een hapje en een drankje en een potje bowlen.

Accommodaties voor 6 personen:

Accommodaties voor 8 personen:

Accommodaties voor 14 personen:

In al deze nieuwe huisjes kun je overnachten tussen de dieren, alsof je echt op safari bent in Afrika. Dit maakt Safari Resort Beekse Bergen de enige plek in Nederland waar je een dergelijke overnacht kunt beleven. Wil je eens wat anders dan een standaard hotel? Dan is een overnachting bij Safari Resort Beekse Bergen precies wat je zoekt.

Meer weten? Lees hier alles over Safari Resort Beekse Bergen.

Overnachten in een Jungalow op vakantiepark Beekse Bergen

Jungalow in vakantiepark Beekse BergenVakantiepark Beekse Bergen bevind zich in de rustgevende bosrijke omgeving van Hilvarenbeek. Op loopafstand van de Beekse Bergen kan je overnachten in één van de huisjes of gebruik maken van de faciliteiten van die vakantiepark. Tijdens je verblijf kun je zwemmen in het overdekte zwembad, spelen in één van de speeltuinen, lekker vissen of natuurlijk de Beekse Bergen bezoeken. Je kunt overnachten in een van de Afrkaanse Jungalows of een andere accommodatie. Hieronder staan alle accommodaties van vakantiepark Beekse Bergen op een rijtje.

Accommodaties voor 4 personen:

Accommodaties voor 5 personen:

Accommodaties voor 6 personen:

Accommodaties voor 8 personen:

Accommodaties voor 16 personen:

Meer weten? Lees hier meer over vakantiepark Beekse Bergen.

Kamperen bij de Beekse Bergen

Kamperen bij de Beekse BergenOf je nu met de caravan, de camper of met een tentje komt, kamperen is de oudste vorm van overnachten bij de Beekse Bergen. De camping van de Beekse Bergen werd al in 1965 geopend en is dus ouder dan het Safaripark. Tijdens het kamperen word je wakker in de natuur en kan je zo het safaripark in. Ook de omgeving van deze camping heeft veel te bieden, er zijn prachtige fietsroutes en je bent ook zo in Tilburg of Hilvarenbeek als je wat meer de drukte op wil zoeken. Op deze manier kun jij jouw vakantie op de camping van de Beekse Bergen dus precies indelen zoals je zelf wil.

Bekijk hier de beschikbaarheid van de kampeerplaatsen.

Overnachten in het Rangercamp

Wil je echt iets spectaculairs? Dan kun je ook overnachten in het Rangercamp van de Beekse Bergen. Hier slaap je in tenten midden in het safaripark. Je krijgt een echte braaimaaltijd en de volgende ochtend ontbijt. Extra bijzonder is een unieke wandelsafari met een ranger nog voor het park open gaat. Deze bijzondere ervaring is maar enkele keren per jaar beschikbaar en is vaak snel volgeboekt. Hierdoor is het slim om op tijd te reserveren.

Bekijk hier de datums van het Beekse Bergen Rangercamp

Beekse Bergen met hotel

De Beekse Bergen heeft zelf geen hotel. In de buurt van de Beekse Bergen zijn er wel een aantal hotels te vinden die je goed kunt combineren met een dagje Beekse Bergen. De volgende hotels zijn in de buurt:

Wij wensen je alvast veel plezier tijdens je overnachting bij de Beekse Bergen en hopen dat je zult genieten van je verblijf. Ben jij al bij de Beekse Bergen blijven slapen? Deel dan je ervaringen hieronder in de reacties zodat anderen ook weten hoe jij de overnachting hebt beleefd.

Plaats een reactie