overnachten in Istrië, Kroatië

Istrië is een nog relatief onbekend stuk van Kroatië. Met zijn prachtige natuur, landschappen en diverse steden zeker een aanraden als vakantiebestemming. In samenwerking met NOVASOL vergelijken we 5 prachtige vakantiewoningen in deze Kroatische regio. Dus ben je op zoek naar een vakantiewoning in Istrië? Overweeg dan zeker één van onderstaande vakantiewoningen.

Vakantiewoning voor een klein gezelschap

De meeste vakantiewoningen zijn geschikt voor grote gezelschappen, maar ook voor een kleiner gezelschap zijn er tussen de vakantiewoningen van NOVASOL echte pareltjes te vinden. Zo ook dit appartement in hartje Pula. Er bestaat geen vakantiewoning met een beter uitzicht. Vanaf het balkon kijk je namelijk zo in het amfitheater van Pula. Dit appartement is met 95 m2 erg ruim en biedt met twee slaapkamers genoeg ruimte voor 4 personen. Vanuit deze vakantiewoning kan je elk moment zo vanuit je voordeur je vakantie binnenstappen.

Interesse gekregen? Bekijk deze vakantiewoning op de site van NOVASOL.

Prachtig gerestaureerde vakantiewoning

Tijdens onze zoektocht kwamen we ook dit pareltje van een vakantiehuis voor 10 personen tegen in Golas, in de buurt van Rovinj. Van buiten spreekt de oude sfeervolle gevel meteen aan, van binnen is deze vakantiewoning compleet onder handen genomen en gemoderniseerd. Er is geen detail ongemoeid gelaten. Er is een zwembad aanwezig van 28 m2 wat alleen voor de gasten te gebruiken is. In deze vakantiewoning kan je echt de perfecte vakantie in Istrië beleven. Doordat de vakantiewoning geschikt is voor 10 personen zijn de kosten ook goed te overzien en heb je alle luxe die je je maar voor kunt stellen bij de hand.

Interesse gekregen? Bekijk deze vakantiewoning op de site van NOVASOL.

Vakantiewoning voor de hele familie

Ben je van plan om met de hele familie naar Istrië te gaan? Dan zijn er ook genoeg grote vakantiewoningen te vinden in deze streek. Bijvoorbeeld ook dit vakantiehuis in Svetvincenat-Bokordici. Dit vakantiehuis is geschikt voor groepen tot wel 20 personen en beschikt naast 9 slaapkamers en 10 badkamers over een groot zwembad. De twee vakantiewoningen samen hebben een oppervlakte van 400m2. In dit heerlijke vakantiehuis is er voor elk familielid wat te vinden voor de perfecte vakantie. Er zijn genoeg parkeerplekken aanwezig en er kan volop genoten worden van het zwembad of de bijbehorende speeltuin. Ook een bbq is aanwezig en dit alles op slechts 22km van het vliegveld.

Interesse gekregen? Bekijk deze vakantiewoning op de site van NOVASOL.

Vakantiewoning aan het water

Dit moet wel de meest bijzondere vakantiewoning van Kroatië zijn. Met de ligging aan het water en vlak bij de haven is dit een unieke vakantiebestemming. Dit bijzonder vormgegeven vakantiehuis bied ruimte voor een luxe vakantie. Er is een jacuzzi en een zwembad aanwezig. Daarnaast kan je hier genieten van een ongekend uitzicht. Er is een garage aanwezig in dit vakantiehuis en er is zelfs een licht. Daarnaast is er nog een kleine bijzonderheid aan dit vakantiehuis, namelijk een badkuip in de vorm van een grote damesschoen!

Interesse gekregen? Bekijk deze vakantiewoning op de site van NOVASOL.

Superdeluxe vakantiewoning

Als afsluiter nemen we nog een kijkje bij een vakantiewoning die perfect is als budget geen rol speelt. In Premantura staat een prachtige vakantiewoning voor 8 personen. Met een oppervlakte van 302 m2 zal je aan ruimte geen gebrek hebben. Deze vakantiewoning beschikt over 4 slaapkamers en 4 badkamers en is werkelijk van alle denkbare luxe voorzien. Zo is er een sauna aanwezig, en een prachtig zwembad. Ook is er een entertainmentruimte aanwezig waar je een potje kunt poolen of tafelvoetballen. Het grote bonuspunt van deze vakantiewoning is echter toch wel de omgeving. De vakantiewoning ligt bij natuurpark Kamenjak. Wil je echt luxe op vakantie naar Istrië? Dan is dit de vakantiewoning die je moet kiezen!

Interesse gekregen? Bekijk deze vakantiewoning op de site van NOVASOL.

Bovenstaande vakantiewoningen in Istrië zijn slechts een greep uit het enorme assortiment vakantiewoningen van NOVASOL in Istrië. Voor ieder budget is er een uitgebreide keuze aan vakantiewoningen beschikbaar. Dus je vind altijd wat je zoekt. Boeken is makkelijk te doen via de website en kom je er niet uit dan staat er altijd iemand klaar om je te helpen.

Plaats een reactie