Parkeren bij het vliegveld

Als je op vakantie gaat met het vliegtuig wil je natuurlijk het liefste zo dicht mogelijk bij het vliegveld parkeren. Echter kost dit vaak een hoop geld, of levert dit een hoop stress op. Gelukkig zijn er tegenwoordig een hoop goede alternatieven waar je kan parkeren! Tegenwoordig werken de meeste bedrijven die parkeerruimte aanbieden bij het vliegveld met een Valet service.

Wat is valet service?

Valet service houdt in dat u met uw eigen auto naar de vertrekhal van het vliegveld rijdt. Daar staat iemand van de maatschappij waar u uw auto laat parkeren klaar. Deze persoon rijdt met uw auto naar de parkeerplaats die vaak wat verder van het vliegveld af ligt, en zorgt dat uw auto daar veilig geparkeerd word. Op deze manier hoeft u na het parkeren niet meer te reizen, en staat u meteen in de vertrekhal van het vliegveld. De auto’s kunnen wat verder van de luchthaven geparkeerd worden, wat weer goedkoper is voor de aanbieden van deze dienst. Ook bij terugkomst staat er iemand klaar die u uw auto-sleutels overhandigd, zodat u meteen de koffers kan inladen en naar huis kan rijden.

Parkeren bij Schiphol Amsterdam

Parkeren bij Schiphol Amsterdam is niet makkelijk, het is de drukste luchthaven van heel Nederland. Dus ook het vliegveld waar de meeste parkeerruimte nodig is. Amsterdam bied hiervoor een uitstekende Valet service aan. U kunt hier online reserveren waarna u een bevestiging krijgt van uw reservering. Tot 24 uur voor vertrek kunt u deze reservering gratis wijzigen of annuleren. 25 minuten voor aankomst neemt u telefonisch contact op en de parkeergarage zorgt ervoor dat er iemand klaar staat om uw auto naar een beveiligde parkeerplaats te brengen. Zodra u weer geland belt neemt u weer telefonisch contact op en zij zorgen dat uw auto weer netjes gereed staat tussen vertrekhal 2 en 3. Op deze manier kunt u volledig onbezorgd toch met uw eigen auto naar Schiphol rijden.

Parkeren op vliegveld Zaventem

Vliegveld Zaventem wordt ook wel Brussels airport genoemd. Brussel heeft meerdere vliegvelden, dus om verwarring te voorkomen spreken wij eigenlijk altijd van vliegveld Zaventem. Dit vliegveld is het nationale vliegveld van België. Vlieg je vanaf Zaventem en wil je meer weten over de mogelijkheden? Lees dan snel verder over Parkeren op Zaventem.

Parkeren bij vliegveld Eindhoven

Woont u in het zuiden van het land, dan is vliegveld Eindhoven een uitstekende keuze om van te vliegen. Deze relatief kleine en rustige luchthaven brengt een hoop minder reisstress met zich mee. Komt u van wat verder weg is het handig om uw auto bij de luchthaven te parkeren. Dit is relatief goedkoper dan parkeren bij Schiphol. Bij vliegveld Eindhoven is er ook geen valet service, maar parkeert u zelf uw auto en houdt u zelf uw sleutels. U word dan met een shuttlebusje naar het vliegveld gebracht en opgehaald zodra u weer terug bent. Ook kort parkeren is hier mogelijk als u bijvoorbeeld een weekend of een midweek weg gaat met het vliegtuig. U vind de voordelige tarieven op de site van quickparkingeindhoven.

Parkeren bij vliegveld Rotterdam

Ook bij de wat kleinere luchthaven van Rotterdam is het mogelijk om uw auto voor korte of langere tijd te parkeren. Via de site van quickparkingrotterdam kunt u precies zien wat de tarieven zijn. Uw auto staat hier op een bewaakt terrein, en u houdt ook hier zelf uw sleutels bij. Op deze manier weet u zeker dat er tijdens uw vakantie niet in uw auto gereden word. Een shuttlebus brengt u naar het vliegveld, en haalt u bij terugkomst weer netjes op. De chauffeurs helpen u ook met uw bagage indien nodig. Ook voor een citytrip of een weekend weg kunt u uw auto hier voordelig parkeren.

Plaats een reactie