Reisapps: welke apps zijn het handigste op reis?

Op vakantie is een smartphone vrijwel onmisbaar. Er zijn tegenwoordig zeer veel apps die je tijdens het reizen kan gebruiken om hotels, vluchten en activiteiten te boeken. Maar welke apps zijn nou het handigste op reis? In dit overzicht zetten we een top 5 apps uit die wij onmisbaar vinden op reis!

Skyscanner

De prijzen van vliegtickets variëren enorm op basis van vraag en aanbod. Skyscanner is een app die vliegtickets van vele websites samenbrengt voor jou! Op deze manier kun je altijd de laagste prijs vinden voor je vliegtickets. Tip: gebruik de ‘alert’ setting, zodat je op de hoogte wordt gebracht van de laagste prijs voor je bestemming!

Tripit

Verzamel je reisplannen in de app van Tripit. Nooit meer zoeken naar je reservering, je vliegtuigstoel etc. Alles kan in je Tripit app. Moet je dan alles handmatig invoeren? Dat kan, maar je kan ook je e-mailadres koppelen en alles doorsturen naar plans@tripit.com. Binnen tien seconden staan ze in je app!

Booking.com

Vrijwel iedereen is bekend met de app van Booking.com. Op reis kun je snel en eenvoudig een accommodatie reserveren voor je volgende bestemming! Tip: gebruik de ‘deals’ pagina om last minute aanbiedingen te vinden!

Currency converter

Op reis is het natuurlijk super handig om even snel te checken wat de prijs van je aankopen is in Euro’s. Een fijne app hiervoor is Currency Converter. Een super simpele app die je snel laat omrekenen tussen valuta’s.

Duolingo

Altijd al Spaans willen leren? Via de app van Duolingo kun je eenvoudig een nieuwe taal leren! Dus lekker vanaf het strand bepalen hoe je de volgende cocktail moet gaan bestellen.

Uiteraard zijn er nog vele andere reisapps die je trips makkelijker maken. Dit is onze selectie van meest gebruikte apps.

Reisblogger?

Veel influencers bloggen en vloggen veel als ze op reis zijn. Zij delen video’s en verhalen van de mooiste bestemmingen ter wereld. Ben jij iemand die graag blogt/vlogt op reis? Dan is het wellicht ook interessant om zelf een reisapp te maken! Een dergelijke app online maken kan via websites zoals Pure App Builder. Je kan dan een trouwe groep volgers uitnodigen om je te volgen in de app en alle content op 1 plek tonen, hoe cool is dat!

Plaats een reactie