in , ,

Leesvoer voor de kampeerder

Tijdschriften voor de Kampeerder

Op de camping wil je vaak genieten van de rust, of als het wat slechter weer is wil je lekker binnen in de tent of caravan zitten. Er is dan niets lekkerder om een lekker tijdschrift of boek te lezen en weg te dromen in de fantasiewereld die de schrijver met mooie woorden omschrijft. Of je nou van een roman houdt of van science-fiction, het is altijd fijn om een goed boek te lezen op de camping.

De beste boeken voor op de camping

ontspanning op de camping kan op vele manieren komen, en is voor iedereen wat anders. Maar lezen is een van de meest voorkomende manieren van ontspanning op de camping. Hieronder een top 5 van beste boeken om te lezen op de camping. Klik op de naam van het boek voor meer informatie.

  1. Hanya Yanagihara – Een klein leven
  2. Nicci French – Denken aan vrijdag
  3. Saskia Noort – Debet
  4. Het grote Wetenschapsboek
  5. Robin Hobb – De geheimen van de nar

Tijdschrift voor en over de kampeerder

Als je van kamperen en lezen houdt is het blad van ACSI FreeLife de beste combi. Dit is een tijdschrift dat gaat over alles wat met kamperen te maken heeft. Hierin kunt u lezen over campings, interviews met kampeerders en handige tips voor op de camping. Daarnaast vind u ook artikelen over campers, kampeerspullen en mooie locaties om te bezoeken. U heeft al 4 nummers van ACSI FreeLife voor € 16,95.

Tijdschriften voor iedereen

Voor iedereen is er een passend tijdschrift. Voor de kampeerder die van voetballen houdt is er natuurlijk de Voetbal International. Voor de dames op de camping zijn er ook diverse leuke tijdschriften te krijgen, om lekker te lezen in de avond als de zon ondergaat. Ook zijn er verschillende tijdschriften om de kinderen bezig te houden. Deze tijdschriften lezen lekker weg en staan vol met plaatjes en puzzeltjes.

Nick

Geschreven door Nick

Nick is de eigenaar van deze site, daarnaast een fanatiek schrijver. Fotograferen en websites bouwen zijn hobby's van hem. Daarnaast is hij dol op lekker eten en buitenlandse plekjes bezoeken. Het liefste niet té toeristisch en een mooie omgeving om de mooiste foto's van te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kamperen in Nederland

Kamperen in Nederland

Parkeren bij het vliegveld

Parkeren bij het vliegveld