Tips voor busreizen in Nederland; de leukste vakanties in eigen land

Busreizen zijn helemaal hip tegenwoordig en daarnaast een goedkoop alternatief voor reizen met het vliegtuig. Je vakantie begint al zodra je instapt, heerlijk achteroverleunend kunt ontspannen en genieten van alles om je heen. Vooral nu is het maken van een busreis ideaal. En dat kan ook prima in eigen land! Zie jij het wel zitten om er lekker tussenuit te gaan met de bus? Bekijk dan snel de volgende tips voor het maken van superleuke busreizen in Nederland!

Maak een all inclusive busreis door Limburg, België en Duitsland

Deze heerlijke drie landen reis brengt je niet alleen naar de mooiste plekjes in eigen land, maar ook naar de prachtige Eifel streek in Duitsland en de groene Belgische Ardennen. Je zult tijdens deze busreis het beste zien van deze drie buurlanden, en optimaal kunnen genieten van de ongerepte natuur, heerlijk eten en de gastvrijheid van de bevolking. Overnacht in luxe all inclusive hotels waar je helemaal tot rust kunt komen en compleet kunt ontspannen! Het startpunt van deze busreis is Valkenburg en het eindpunt de bruisende stad Maastricht, waar je als kers op de taart nog kunt nagenieten onder het genot van een stukje Limburgse vlaai.

Ga 5 dagen all inclusive naar het prachtige Drenthe

Deze busreis brengt je naar onze mooie provincie Drenthe, waar je zult verblijven in een geweldig luxe hotel in Assen, met alles erop en eraan. Vanuit hier ga je ook een aantal mooie plekken in Friesland en Groningen ontdekken, zoals de prachtige steden Dokkum, Bolsward, Groningen stad en de hunebedden. Ook zijn er een aantal interessante musea te bezichtigen tijdens de reis en zul je kennismaken met kleine, pittoreske dorpjes. Boven alles, is deze reis gewoon heel erg gezellig en is er genoeg ruimte voor ontspanning en natuurlijk lekker eten en drinken.

Lees hier nog meer over de leukste bestemmingen in Nederland.

Geniet van mooie natuur en leuke steden in Overijssel

In de provincie Overijssel ligt het pittoreske stadje Oostmarsum, met zijn mooie historische centrum en heerlijke sfeer. Hier zul je verblijven in een gezellig stadshotel, en kun je op eigen houtje alle bezienswaardigheden gaan bezichtigen. Daarnaast zul je een dagje de Duitse grens over gaan naar het leuke plaatsje Osnabrück én staat er een dagje Giethoorn (ook wel het Venetië van Nederland) op het programma. Hier kun je een fluisterboot huren en genieten van de rust op het water. Ook mag de leuke stad Enschede niet ontbreken tijdens deze reis, maar is er volop de mogelijkheid om zelf op pad te gaan. Optimaal genieten dus!

Waan je in een sprookje tijdens magische winter busreizen

Ben je al aan het nadenken over een reisje het komende najaar of in de winter, twijfel dan niet langer meer. Wat dacht je bijvoorbeeld van een knusse winterbusreis naar één van de bovenstaande bestemmingen? Kies voor een 5 of 6 daagse vakantie waarbij je lekker warm en comfortabel achterover kunt leunen in de bus, die je naar de leukste plekjes van Nederland (en af en toe over de grens) brengt. Overal kun je genieten van een magische wintersfeer, culinaire hoogstandjes, en prachtige landschappen. Wat wil je nog meer?

Genoeg opties dus wanneer je er lekker even tussenuit wil deze zomer of aankomende winter. Blijf lekker in eigen land en ontdek de mooiste en leukste provincies vanuit de bus!

Plaats een reactie