Top 5 glamping bestemmingen Nederland

De gezelligheid van kamperen is top, maar overnachten in een tent is niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig zijn er steeds vaker hele luxe campings te vinden! De meeste reisbureaus richten zich wel nog vooral op pakketreizen en daarom helpen wij je een handje om een mooie glamping te vinden. We hebben de 5 mooiste glampings in Nederland voor je op een rijtje gezet! Geniet van de natuur en de buitenwereld, maar wel in stijl.

Safari tenten Flevoland

In Flevoland vind je mooie safaritenten, gelegen aan een jachthaven. Deze tenten zijn volledig gemeubileerd met een lekkere bank, keuken, stoelen, tafels, bedden, kasten en veel meer. De camping beschikt over diverse tenten die geschikt zijn voor 2, 4, 5 of 6 personen. De tenten voor 4- en 6 personen hebben ook een badkamer. Voor een luxe vakantie in combinatie met de natuur zijn deze tenten ideaal!

Boomhut Miggelenberg

Je hele leven al eens in een boomhut willen overnachten? In de provincie Gelderland vind je, aan de voet van Nationaal Park De Hoge Veluwe, prachtige boomhutten waar je in kan overnachten. De boomhutten zijn luxe ingericht. Zo hebben ze onder andere een badkamer, een woonkamer met open keuken, een vaatwasser, WiFi en een groot gemeubileerd terras. De boomhut bevindt zich 3 meter boven de grond en is voorzien van een glijbaan naar beneden, super leuk dus! Deze boomhutten zijn ideaal voor een weekendje weg met het gezin.

Haagse Strandhuisjes

Op het Haagse strand staan prachtige luxe strandhuisjes waar je heerlijk kan overnachten. De huisjes zijn mooi ingericht met veel houtwerk. Ze hebben een mooi open keukentje, een zitgedeelte met eventueel een slaapbank, een badkamer met douche en toilet, twee slaapkamers & een fijne veranda. De huisjes staan tussen de zee en de duinen, dus staan er geen andere huisjes voor of naast de jouwe. Hierdoor kan je in alle rust kan genieten van je vrije dagen op het strand!

Haven lodge Noord-Holland

Marina Parcs heeft vaak verschillende vakantie aanbiedingen. Zo hebben zij in een Amsterdamse haven ook mooie haven lodges te huur! De lodges zijn voorzien van bedden, meubels, een verwarming, televisie, een keuken met een koelkast, een koffieapparaat en natuurlijk een douche. Overnachten in een haven lodge biedt een mooi uitzicht over het water en langsvarende boten, maar ook de kans om zelf door de omgeving te ontdekken op het water!

Air lodge van Panorama Camping

In het zuiden van het land staan prachtige Airlodges met panorama uitzicht over het Limburgse heuvellandschap. De lodges beschikken over twee gemeubileerde slaapkamers, een keuken, een badkamer met toilet, douche en wastafel en een gemeubileerd buitenterras. Verder is er op de camping een mooi binnen- en buitenzwembad aanwezig en kan je zelfs ontspannen in de sauna. Een heerlijk luxe vakantie op een camping dus!

Plaats een reactie