Bewaar je herinneringen van de vakantie in een vakantieboek

Een vakantie is altijd een zeer fijne en leuke tijd. In deze tijd van digitale fotografie komt het steeds minder voor dat je je vakantiefoto’s terugkijkt. Daarom is het leuk om toch een analoge kopie te hebben van een selectie van je vakantiefoto’s. Een vakantieboek is dan een mooie versie van een fotoboek met persoonlijke herinneringen aan je vakantie.

Thema vakantieboek

vakantieboek met foto'sAls je je vakantieboek niet zelf wil ontwerpen, of er geen tijd voor hebt. Zijn er gelukkig ook sites met vooraf opgestelde themaboeken. Je hoeft hier alleen maar je eigen foto’s aan toe te voegen, en de software maakt er zelf een mooi boek van. Hierna kan je het nog steeds helemaal aanpassen naar je eigen smaak natuurlijk. Deze fotoboeken zijn erg in trek de laatste tijd. En door het gebruik van je eigen vakantiefoto’s is het boek toch uniek.

Zelf alles ontwerpen

Het leukste aan het maken van een vakantieboek is natuurlijk zelf alles ontwerpen. De software van tegenwoordig loodst je er stapje voor stapje doorheen en is erg gebruiksvriendelijk. Via deze site kan je voordelig een fotoboek van je vakantie ontwerpen.

Fotoboek met korting bestellen

Een fotoboek maken is leuk, maar een fotoboek maken met korting is natuurlijk nóg leuker! Ga naar de site van Albelli via deze link en ontvang 20% korting op je fotoboek met de kortingscode: NL20%FB

Foto op canvas

Mocht je op vakantie een erg mooie foto hebben gemaakt is het natuurlijk super om deze op een canvas te laten drukken. Zo kan je van meerdere reizen al je foto’s naast elkaar hangen. Een canvas doek met een vakantiefoto is altijd uniek en een goede start voor een gespreksonderwerp. Daarnaast geeft het een leuke sfeer aan je huis. Tegenwoordig is het zelfs ook mogelijk om een vakantiefoto op plexiglas te laten drukken. Dit geeft een zeer moderne uitstraling en ziet er strak uit aan de muur van je huis.

Losse foto’s laten afdrukken

Het kan natuurlijk ook leuk zijn om losse foto’s af te laten drukken. Op deze manier kan je bijvoorbeeld ook een aantal foto’s van je vakantie aan anderen geven. Of in een paar mooie fotolijstjes in je huis hangen. Je vakantiefoto’s zijn een zeer bijzonder aandenken, omdat het een gebeurtenis is die je niet nog eens over kan doen op dezelfde manier. Hierdoor blijven ook de aandenkens aan je vakantie bijzonder en word je er elke dag aan herinnerd.

Plaats een reactie