Vakantiefoto’s afdrukken op hexagons

Waarschijnlijk denk je bij het lezen van deze titel: hexagons? Wat zijn dat nou weer? Een hexagon van Fotocadeau.nl is in principe gewoon een ander woord voor een zeshoek met 6 gelijke hoeken en 6 gelijke zijdes.. Tegenwoordig is het dus ook mogelijk om je foto’s in deze vorm af te laten drukken en aan de muur te hangen. Erg leuk en weer eens een andere versiering dan je normaal gewend bent! Iedereen heeft wel een foto op canvas van topdoek.nl hangen. Maar foto’s op hexagons zie je niet vaak.

Unieke decoratie

Het leuke aan deze hexagons is dat je er zo veel op kunt hangen als je zelf wilt. Je kunt natuurlijk ook na elke vakantie uitbreiden met je laatste vakantiefoto’s. Zo blijft je decoratie altijd up-to-date. Ook kan je er zo voor kiezen om één foto te verdelen over meerdere hexagons om zo een tof effect te creëren, of meerdere gerelateerde foto’s op te hangen. Wij hebben er voor gekozen om een aantal van onze mooiste vakantie foto’s en herinneringen af te laten drukken. Je kunt ook zelf kiezen in welke volgorde of vorm je de foto’s ophangt. Dit zorgt er nóg meer voor dat jouw hexagons uniek zijn! Wij hebben al gemerkt dat het een echte eye-catcher is in ieder geval. De hexagons zijn er ook nog één in verschillende formaten, dus je kunt zelf kiezen wat het beste bij jouw inrichting past. Ook wordt er een handige spacer meegeleverd, zodat je zeker weet dat al jouw foto’s op dezelfde afstand van elkaar hangen.

Kwaliteit van de hexagons

Omdat ze deze hexagons mochten testen van fotocadeau.nl zal ik ook iets over de kwaliteit met jullie delen. De kwaliteit van de gedrukte foto’s is goed, door het gekozen materiaal (kunststof) zijn de hexagons lekker licht en makkelijk op te hangen. Met de bijgeleverde plakkers hang je de hexagons zo aan de muur dat ze eventueel ook weer makkelijk te verwijderen zijn. Door de materiaalkeuze zijn de foto’s niet zo scherp als je wellicht gewend bent van een fotoboek, maar het is meer te vergelijken met een canvas waar je de structuur van het materiaal in de foto ziet. Wij zijn in ieder geval erg enthousiast over deze nieuwe vorm van foto’s afdrukken.

Korting op je foto op hexagon

Ben je net als ons enthousiast geworden van dit product en wil je ook jouw foto’s op hexagons laten drukken? Fotocadeau.nl heeft op dit moment een korting van 50% op de hexagons (en ook op de circles en squares) met de code MP50.

Plaats een reactie