Weekend weg bij Van der Valk

Een heerlijk weekend weg in een hotel, dat is genieten! Dichtbij een gezellige stad vol historie of op de fiets dwars door adembenemende natuurgebieden; de mogelijkheden zijn eindeloos. Gelukkig is de keuze voor een hotel zo gemaakt! Met 70 hotels in Nederland en het buitenland is Van der Valk altijd in de buurt, inclusief service, comfort en vertrouwde gastvrijheid. U hoeft alleen de bestemming nog te bepalen!

Er is altijd wel een goede reden om te kiezen voor een weekend weg, wie wordt hier nou niet blij van? Vier de liefde, of bijvoorbeeld een jubileum. Maak nieuwe herinneringen of geef het uzelf cadeau om even ultiem te ontspannen. Een comfortabel Van der Valk Hotel is de ideale uitvalsbasis tijdens uw verblijf; luxe hotelfaciliteiten, service en gastvrijheid van de bovenste plank.

Altijd in de buurt

Wat uw bestemming voor een weekend weg in een hotel ook is, Van der Valk is altijd dichtbij. Ideaal voor vertrouwde kwaliteit op uw favoriete plek! Zet bijvoorbeeld koers naar een sfeervol Van der Valk Hotel aan de kust, met lange strandwandelingen en de wind door uw haren altijd binnen handbereik. Gek op de stadse gezelligheid? Ook dan is de keuze reuze, zowel in Nederland als in het buitenland.

Luxe faciliteiten

Een weekend weg in een hotel is natuurlijk niet geslaagd zonder gebruik te maken van luxe faciliteiten. Veel Van der Valk Hotels beschikken over een prachtige wellness waar stress niet voorkomt in het woordenboek, hier komt u écht tot rust. Schuif daarna aan in het restaurant voor een culinair diner vol verrassende specialiteiten of regelrechte Valk-klassiekers. Proost op het leven!

Nachtje weg

Een weekend weg is natuurlijk heerlijk, maar soms komt een nachtje weg in een hotel net even beter uit. Ook dan is Van der Valk de perfecte bestemming, het hotelpersoneel neemt u alles uit handen waardoor u alleen nog maar hoeft te genieten. Zo kunt u er na een nachtje weg in een hotel weer helemaal tegenaan!

Plaats een reactie