Weekendje weg voor de voetbalfanaten onder ons

De voetballiefhebbende lezers onder ons hebben vast en zeker al kennis gemaakt met het elftal van Barcelona. De club, die inmiddels ruim 110 jaar oud is, vertoont zoals altijd waanzinnig voetbal. En wat is er nou mooier dan dit elftal te zien spelen tegen hun aartsrivalen: Real Madrid. En ook al speelt het elftal niet, dan is het nog zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan Camp Nou, het stadion van deze club.

Betaalbaarheid van de wedstrijd

Camp Nou stadion in BarcelonaHelaas is deze wedstrijd niet voor iedereen betaalbaar, want buiten de accommodatie en vlucht, moeten ook de kaartjes voor de wedstrijd aangeschaft worden. Voor de ‘classico’ dient er al snel 600 euro neergelegd te worden. Dit is dan ook nog eens voor de meest slechte positie in het stadion. In tegenstelling tot de wedstijd tegen Getafe, waar je maar 40 euro voor een kaartje op de 3e rang betaald.

Beschikbaarheid

Vaak zijn er voor deze wedstrijden enkel nog kaarten beschikbaar in de categorie 2 en hoger. Helaas lijdt dit vaak wel tot een veel hogere prijs, maar hopelijk ook tot meer plezier. Daarnaast kan je er natuurlijk ook voor kiezen om je verblijf te verlengen en te genieten van de prachtige stad. Alles wat je moet zien als je er toch bent vind je in ons artikel over een stedentrip naar Barcelona.

Voetbalwedstrijden dichter bij huis

Natuurlijk hoef je niet naar Barcelona om een topteam te zien spelen. De Nederlandse clubs kunnen ook een aardig potje voetbal spelen. Maar ook wedstrijden in Londen zijn zo goed als om de hoek. Je bent in een paar uurtjes van deur tot deur in Londen met het vliegtuig. Maak er een lang weekend van en je kan makkelijk nog een wedstrijd meepakken. Let wel op dat het niet altijd makkelijk is om aan kaarten te komen voor de grotere voetbalwedstrijden. Regel dit dus vooraf om teleurstellingen te voorkomen!

Plaats een reactie