Welke camper past het beste bij jou?

Van een vakantie kun je pas echt optimaal genieten, wanneer je van zo min mogelijk factoren afhankelijk bent. Bijvoorbeeld een vliegtuig die om een bepaalde tijd vertrekt en als het tegenzit ook nog eens vertraging oploopt. En van een hotel waarbij je er rond een bepaalde tijd weer uit moet, in plaats van dat je ervoor kunt kiezen om nog een paar nachtjes te blijven. De vrijheid die je zoekt wanneer je op vakantie bent kan geboden worden door een camper. Maar welke camper past nu het beste bij jou? In deze blog gaan we in op de verschillende campers.

Het voordeel van een camper

Eerst gaan we de voordelen van een camper toelichten. Een camper biedt namelijk veel vrijheid, aangezien je niet afhankelijk bent van tijden wanneer het vliegtuig vertrek of voor hoe laat je het hotel uit moet zijn. Wanneer je bedenkt dat je ergens anders heen wil, kun je met een camper gemakkelijk ergens anders heen gaan. Wanneer je een hotel hebt geboekt kun je ook wel ergens anders heen gaan, maar de kosten voor het hotel kun je niet terug krijgen. Daarnaast is een het overnachten in een camper per nacht ook een stuk voordeliger dan een hotel. En al helemaal wanneer je veel op vakantie gaat, kan het kopen van een camper bij camper deluxe al snel uit.

Kleine camper

Afhankelijk van met hoeveel personen je bent en waar je heen wil, kun je kijken of je een grote camper of een kleine camper nodig hebt. Of als je een specifieke camper voor ogen hebt is deze keuze snel gemaakt. Een kleine camper is namelijk een stuk gangbaarder dan een grote camper. Bij een kleine camper heb je sneller de kans dat je deze nog ergens kwijt kan, in plaats van dat de camper te groot is. Een kleine camper is een stuk compacter en kan veel beter met het verkeer meekomen dan een grote camper. Ondanks het niet de grootste camper is bieden deze soms wel slaapplek voor vier personen. Helemaal voor de langere reizen of voor een roadtrip is een kleine camper de perfecte optie. Een kleine camper is de grote van een bestelbusje, zoals een volkswagen transporter of een mercedes sprinter.

Grote camper

Wanneer je een grote camper te koop ziet staan lijkt het veel comfortabeler te zijn, maar is dat ook echt zo? Of een grote camper meer comfort biedt, is afhankelijk van het doel. Ga je liever grote afstanden en maakt het niet uit dat je beperkte ruimte hebt, dan is een grote camper geen goede optie. Maar wanneer je lekker op vakantie in eigen land gaat en de camper neer zet en laat staan tot het eind van de vakantie. Dan kan een grote camper meer comfort bieden aangezien deze een stuk ruimer is dan een kleine camper.

Plaats een reactie