Zes dingen die je vaak vergeet mee terug te nemen naar huis

Het verpest niet meteen je hele vakantie, maar bepaald leuk is het niet als je thuis je koffer en fanny pack uitpakt en ontdekt dat je telefoonlader of iets anders er niet in zit. Check daarom altijd onderstaand lijstje voordat je vertrekt dan weet je voortaan zeker dat je alles hebt.

1. Bad- en doucheproducten

Je herkent het vast wel. Wanneer je in een vakantiehuisje of hotel gaat douchen zet je al je spulletjes op het rekje of op de grond. Vervolgens vergeet je bij vertrek om achter het douchegordijn te kijken.

2. Föhn en/of scheerapparaat

Een föhn of een scheerapparaat stop je vaak in een la of in een kast. Je ziet het niet meer liggen en daarom wordt een föhn of scheerapparaat dikwijls achtergelaten.

3. Speelgoed

Bordspellen, knuffels, strandballen, poppetjes. Kinderen houden nou eenmaal niet zo van opruimen en laten overal wat liggen. De kans is groot dat er iets blijft liggen. Ben je op vakantie met een baby? Controleer dan extra goed of alles in je luiertas zit, want je moet er niet aan denken dat je onderweg naar huis de speen of het favoriete knuffeldoekje bent vergeten. Dat wordt een lange reis!

4. Oplader

Vergeet niet om je oplader uit het stopcontact te halen wanneer je huiswaarts gaat. Opladers staan op nummer 1 als het gaat om meest vergeten spullen. Best zonde, want een nieuwe kopen kost zo weer een paar tientjes. Geld wat je misschien liever overhoudt voor een leuke rugtas kind.

5. Kleding

Ga je op vakantie naar een warm land dan heb je vaak bij aankomst je jas nog aan. Je hangt het ding op de kapstok en de rest van de vakantie kijk je er niet meer naar om. Pas wanneer je terug bent in Nederland heb je je jas weer nodig. Tsja en die hangt dan nog op de kapstok in het buitenland.

6. Zwemkleding

Een zwembroek of bikini hang je meestal buiten te drogen. Bij vertrek denk je er soms niet bij na om ook nog even op het terras of het balkon te gaan kijken. En zo vergeet je de zwemkleding die je had uitgehangen om te laten drogen.

Plaats een reactie