Adverteren op blogsAdverteren op blogs is een goede manier om een breed publiek te bereiken. Een linkje in het artikel zorgt er ook nog eens voor dat mensen je site makkelijk kunnen bereiken en door kunnen klikken naar jouw artikelen of bestemming waarover geschreven is. Adverteren via bloggers werkt ook nog eens positief voor je SEO waarde. Onze artikelen delen wij ook standaard op al onze social media kanalen.

Tarieven voor adverteren op onze blog

Natuurlijk is het fijn om vooraf te weten wat de kosten zijn voor het adverteren op onze blog. Hieronder vind je een overzicht van alle advertentiemogelijkheden die we bieden. Staat er niet tussen wat je zoekt? Stuur ons gerust een bericht via onderstaande contactgegevens.

  • Artikel of advertorial
  • Advertentieruimte zoals banners
  • Gesponsorde video
  • Reviews of barterdeals
  • Winacties

Een artikel of advertorial plaatsen

Op vakantie-check.nl staan wij open voor gesponsorde artikelen. Een artikel met link kost € 75,- en blijft voor altijd op onze site staan zolang deze bestaat en de link geen foutmelding geeft. De artikelen die wij plaatsen moeten natuurlijk wel aan een aantal voorwaarden voldoen om geplaatst te worden.

  • Het artikel moet minimaal 300 woorden bevatten
  • Er moet kwalitatief en rechtenvrij beeldmateriaal beschikbaar zijn
  • Het artikel mag geen kopie zijn van een ander artikel en moet dus uniek zijn
  • Maximaal 2 uitgaande links per artikel. Wij plaatsen indien mogelijk ook een interne link als er een relevant (niet gesponsord) artikel op onze site staat

Wil je het artikel liever door ons laten schrijven? Dan vragen wij hier € 25,- extra voor.

Advertentieruimte op onze blog

Op onze blog is op meerdere plekken ruimte voor advertenties. Wil je hier jouw advertenties laten zien? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens voor een offerte op maat. De prijzen voor advertentieruimte hangen volledig af van de duur van de opdracht, het aantal pagina’s en de hoeveelheid vertoningen die wij kunnen bieden. We bieden graag een maatwerk oplossing voor onze adverteerders.

Gesponsorde video

Sinds kort beschikt vakantie-check ook over een eigen YouTube kanaal. Hier kunnen we ook gesponsorde video’s op plaatsen die gerelateerd zijn aan de onderwerpen waar we over bloggen. Een video in je artikel kunnen wij ook plaatsen op ons eigen YouTube kanaal om zo het bereik van het artikel en de video te vergroten. Op dit moment zijn we nog druk bezig met ons kanaal, dus ben er als eerste bij om van een gunstige prijs te profiteren!

Barterdeals of reviews op de blog

Wij staan altijd open voor reviews of barterdeals. Zo testen wij regelmatig accommodaties als hotels, vakantiehuizen, pretparken en dierentuinen. Daar schrijven wij dan een eerlijke review over welke we plaatsen op onze site. Hier kan een link naar de website van de opdrachtgever in opgenomen worden indien gewenst. Ook zorgen wij altijd voor uniek beeldmateriaal dat wij zelf schieten op de locatie waar we mogen komen reviewen. Ook reis gerelateerde producten reviewen wij graag als het bij onze blog past. Interesse gekregen om ons iets te laten reviewen? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Winacties

Met een winacties kan je snel een groot bereik krijgen. Het plaatsen van een winactie kost € 50,-. Wij zullen de winactie dan ook promoten via onze social media kanalen en ons blog. De verkoopwaarde van het te winnen artikel of verblijf moet minimaal € 75,- zijn. Overige voorwaarden zijn in overleg bespreekbaar.

Alle prijzen op deze pagina zijn excl. btw en zullen in overleg voor of na plaatsing gefactureerd worden.

Adverteren op de reisblog vakantie-check.nl

Ben je na het lezen van bovenstaande informatie overtuigd om te gaan adverteren bij ons? Neem dan contact met ons op via info@vakantie-check.nl of onderstaand contactformulier. Wij zullen je zo snel mogelijk op weg helpen en aangeven wanneer je advertentie of advertorial op onze blog kan staan.

Eerdere advertentiesamenwerkingen:

Landal Greenparks Logo
Samenwerking met Pixl