Gastbloggen over reizen?

Gastbloggen over reizen of vakantiesBloggen is het leukste wat er is! Schrijven over een onderwerp dat jou interesseert, jouw reisverhalen delen en schrijven wat mensen leuk vinden om te lezen. Maar natuurlijk is het ook leuk als jouw mooie teksten gelezen worden op andere blogs. Wil jij een leuke blog schrijven over de plaatsen waar je geweest bent en de reizen die je hebt gemaakt? Of vind je het leuk om regelmatig voor ons te schrijven? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier.

Je eigen blog of gastbloggen?

Een eigen blog hebben is leuk, maar uit ervaring weten we dat het ook een hoop technische kennis met zich meebrengt. Gastblogs schrijven is daarentegen ook weer een ander vak. Vind je het leuk om gastblogs te schrijven, maar geen zin of tijd om je eigen blog te bouwen en te beheren? Wij van vakantie-check bieden je een platform om je travel blogs de wereld in te helpen.

Wat zijn de voordelen van gastbloggen?

Wij proberen onze gastbloggers te ondersteunen waar we kunnen. Als eerste bieden we natuurlijk een plek om jouw verhalen openbaar te maken aan de lezers van vakantie-check. Daarnaast krijgen we soms ook producten opgestuurd om te reviewen, of krijgen we een tripje aangeboden om over te schrijven waar we jou dan heen kunnen sturen.

Eenmalige gastblog plaatsen?

We vinden het leuk als je vaker voor ons schrijft. We bouwen graag een band op met onze bloggers. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om een eenmalige gast-blog te plaatsen. Deze blogpost moet dan wel over een relevant onderwerp gaan, denk bijvoorbeeld aan reizen, stedentrips, vakanties, pretparken, dierentuinen, kastelen, musea, enz. Bij gastbloggen is het wel de bedoeling dat je schrijft voor de lezer. Promotionele artikelen kunnen we ook plaatsen, maar dat gebeurd dan in de vorm van een advertorial. Kijk voor promotionele artikelen bij adverteren op vakantie-check.

Gastblogger worden

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of stuur een mail naar info@vakantie-check.nl voor de mogelijkheden. We hopen snel wat van je te horen en wie weet wordt jij onze nieuwe gastblogger!