4 leuke cadeautips voor echte reizigers

Zoek jij een leuk cadeau voor iemand in jouw omgeving die veel van reizen houdt? Een hele reis cadeau doen is misschien wat prijzig, maar je kunt heel veel andere leuke dingen bedenken voor iemand die graag de wereld ontdekt. In deze blog geven we je een aantal tips om die vakantieganger in het zonnetje te zetten!

Reisboek

Het kan een leuk idee zijn om de jarige job of jet een mooi reisboek of reisgids cadeau te doen. Je kunt ontzettend veel mooie reisboeken over verschillende landen vinden. Hiermee kan de gelukkige zeker wat inspiratie opdoen voor zijn of haar volgende reis. Vind je het lastig om een boek over een bepaald land te vinden? Dan kun je misschien een boek over een werelddeel kiezen! Een reisboek valt altijd in de smaak, omdat ze ook nog eens mooi zijn om neer te leggen op een sidetable of om ermee te pronken in de boekenkast.

Treinreis

Een echte reiziger gaat er natuurlijk lekker op uit! Je kunt tegenwoordig vanuit Nederland erg makkelijk naar verschillende landen in Europa afreizen. Neem daarom de jarige eens mee op een mooie stedentrip! Het leukste is dan om een stad te kiezen waar je dierbare anders niet zo snel naartoe zou gaan. Je kunt dan bijvoorbeeld kiezen om te reizen naar Duitsland en Aken, Bonn of Bremen te bezoeken.

Koffer

Wat is het eerste waar je aan denkt wanneer je op reis gaat? Inderdaad: koffers inpakken! Koffers zijn best hoge uitgaven en daarom is het leuk om er een cadeau te geven aan een reislustig type. Er zijn veel koffers waaruit je kunt kiezen, maar kijk vooral of deze is gemaakt van een stevig materiaal en of het een goed slot bevat. Daarnaast is het slim om een koffer in een opvallende kleur te kopen; op die manier vindt de jarige sneller zijn of haar koffer terug!

Reispakket

Vind je het moeilijk om één specifiek ding te verzinnen voor het feestvarken? Kijk dan of je een leuk reispakket kunt samenstellen met verschillende cadeautjes erin. Denk dan aan het aanschaffen van een leuke rugtas en vul deze met spullen die handig zijn als je op reis bent. Voorbeelden hiervan zijn een waterfles, een reisgids, toilettas en andere douchebenodigdheden. Verder mag natuurlijk zonnebrandcrème en een zonnebril niet ontbreken. Bon voyage!   

Plaats een reactie