Binnenkort op vakantie? Laat je reistas bedrukken

Wil je tassen bedrukken? Goede keuze. Je maakt hiermee reclame terwijl je gebruik maakt van iets wat je toch al nodig hebt. Het logo wat op de tas wordt bedrukt is natuurlijk het logo dat je al voor je bedrijf hebt. Ben je zelf een creatieveling? Dan kun je natuurlijk ook zelf een print maken en het op je tas bedrukken. Wie weet vindt iemand het zo leuk dat ze vragen waar je het vandaan hebt, en dan is het je eigen ontwerp! Het bedrukken van je tas hoeft dus niet per se om je bedrijf te gaan, het kan ook gaan om je creativiteit te tonen of een tekst met een boodschap bijvoorbeeld.

Reistassen bedrukken

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor reistassen bedrukken wanneer je op reis gaat. Om te beginnen, je maakt sowieso al reclame voor je bedrijf als je op straat loopt of in het openbaar vervoer in het binnenland reist, maar denk eens na over hoeveel reclame je maakt als je je bedrijf ‘meeneemt’ naar andere plekken. Zo maak jij meer mensen attent op je bedrijf en heb je een grotere kans om meer aandacht hiervoor te krijgen. Zorg ervoor dat het logo van je bedrijf en website of sociale media pagina er duidelijk op staat, en dat de tas zo bedrukt is dat het je huisstijl goed naar voren laat komen.

Bedrukte tas als geschenk

Een bedrukte tas is een populair geschenk om te geven op zowel een beurs als op een ander evenement. Je kunt het ook geven aan bijvoorbeeld bestaande klanten, of bedenk een winactie. Je kunt er ook een goodiebag van maken, met kleine handige tools erin. Zo heb jij een goodiebag die niet snel te vergeten valt en hebben de personen waar het aan uitgedeeld wordt nog een bruikbare, leuk uitziende tas ook. Zoek op wat andere bedrijven al geven en bedenk iets origineels om nét dat verschil te kunnen maken.

Cadeau voor je werknemers

Naast het geven van een leuk geschenk aan klanten of potentiële klanten, moet je je werknemers niet vergeten: het is ook leuk om aan je werknemers een bedrukte tas als cadeau te doen. Zij maken dan meteen al reclame voor je bedrijf, maar ook hún bedrijf. Gezien zij een grote impact hebben op hoe het bedrijf loopt, is het een manier om waardering te laten zien. Geef ze iets waar ze echt wat aan hebben. Heb je een klein team? Dan kun je in de tas zelf bijvoorbeeld weer iets groters erin doen. Voor een groot team kun je een goodiebag maken met kleine tools erin bijvoorbeeld.

Waar op letten bij het bedrukken van een tas?

Wil je zelf je tas laten bedrukken en het alleen opsturen naar de drukker? Zorg er dan voor dat je de juiste technische specificaties gebruikt voor in het bestand waarin je werkt. Lees de aanleverspecificaties goed door en vink alles af. Als je twijfelt vraag dan hier om hulp. Dit is erg belangrijk, want stel dat je een flinke oplage bestelt en je een technische fout maakt, dan wordt het wellicht niet geschikt om uit te delen. Dat is natuurlijk zonde. Het verschilt per bedrijf of je het zelf moet doen of dat zij het voor je doen, maar hier rekening mee houden kan nooit kwaad.

Plaats een reactie