Meegaan op single reizen binnen Europa

Tijdens de singlereizen Europa boek je de reis in principe alleen, maar ga je samen met andere reizigers op pad. Als je mee gaat op een singlereis met Simi Reizen zit je gegarandeerd in een groep met leeftijdsgenoten tussen de 18 en 32 jaar, waarvan meer dan de helft ook solo reist. Samen onderneem je dan geweldige activiteiten op de meest bijzondere locaties.

Reizen naar Europa zijn razend populair, en dat is ook voor een goede reden. Want voor een kortere reistijd ben je eigenlijk in een net zo zonnig land als dat je een reis naar Azië boekt! Vooral onder jongeren zijn deze singlereizen dan ook geweldig, omdat deze vakanties dan ook een stuk goedkoper zijn dan als je buiten Europa op vakantie gaat. Reizen naar Europa boek je dan ook met veel avontuurlijke activiteiten die je in groepsverband onderneemt!

De reizen van Simi Reizen binnen Europa

Simi Reizen heeft diverse leuke locaties en programma’s binnen het reisaanbod zitten. Zo reis je ook altijd inclusief vervoer, verblijf en excursies. Hieronder geven we een aantal suggesties van leuke reizen die je kunt ondernemen binnen Europa:

Een reis rond de Balkan

Een van de meest bijzondere reizen is dan ook de reis rond de Balkan. Tijdens de Balkan rondreizen ontdek je in een korte tijd alle hoogtepunten van Albanië, Montenegro en Noord-Macedonië. Drie landen met locaties die voor veel toeristen nog vrij onbekend zijn. Als je op zoek bent naar een singlereis waarbij je kennis maakt met veel cultuur en historische gebouwen, dan raden we je de Balkan reizen sterk aan. Met veel inbegrepen excursies als een hike in Galicica National Park, een Canyon boottocht en een traditioneel Macedonisch diner is deze reis van alle markten thuis!

Avontuurlijke single reizen Bulgarije

Ook Bulgarije is een bestemming die door vakantiegangers vaak wordt overgeslagen. Dat vinden wij bij Simi Reizen heel gek want als je de single reis Bulgarije boekt ervaar je een prachtig land met prachtige kleurrijke gebouwen die een rijke geschiedenis hebben. Ook kun je in het diverse landschap de mooiste hikes maken en zijn de mogelijkheden aan avontuurlijke activiteiten enorm groot. Tijdens de vakantie naar Bulgarije ga je kanoën, raften, naar een klimtuin adventure park en bezoek je ook nog eens drie locaties die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan!

Frankrijk Adventure week

De single reizen Frankrijk zijn er voor de echte thrillseekers. Tijdens de Frankrijk Adventure Week verblijf je in een klein dorpje midden in de Franse Alpen op een knusse camping. Deze omgeving maakt dat er veel watersportactiviteiten mogelijk zijn. Zo maak je deze vakantie dan ook kennis met twee wel heel bijzondere watersporten: Hydrospeed en canyoning. Beide zijn hartstikke avontuurlijk en zorgen voor een geweldige samenwerking tussen jou en je teamgenoten. Durf jij de Frankrijk Adventure week aan?

Genieten van zon, zee en cultuur in Griekenland

Griekenland is de ideale zonvakantie bestemming. Samen met het bezoeken van diverse gezellige barretjes en bijzondere historische gebouwen zijn de singlevakanties Griekenland er voor de echte cultuursnuivers die houden van relaxen op vakantie. Breng je liever een bezoek aan het bekende Athene om cocktails te drinken en culturele gebouwen te bekijken of ga je het liefst op avontuur in het Noorden van Griekenland om mee te doen aan toffe activiteiten!

Actieve rondreizen in Ierland

Ierland is een bijzondere locatie en door de ruige natuur en gezellige dorpen, maken jullie er als groep een feest van tijdens de rondreis Ierland. Overdag ben je de natuur aan het betreden en breng je een bezoek aan Diamond Hill, Cliffs of Moher en nog veel meer toffe locaties! In de avond duiken jullie met zijn allen de Irish Pub in om bij te komen van de intensieve uitjes die jullie tijdens de singlereis Ierland ondernemen. Naast het ontdekken van de grote steden als Dublin en Galway, ontdek je ook nog leuke dorpjes in het buitengebied.

Toscane ontdekken in het culturele Italië

Toscane is onder de Nederlanders al jarenlang heel populair en met haar culturele gebouwen en culinaire hoogtepunten is dat zeker niet gek! Tijdens de reizen Italië Toscane zul je het uiterste uit je bezoek halen en prachtige steden ontdekken. Zo breng je een bezoek aan Florence, Pisa, Lucca, Volterra en nog meer leuke steden en dorpen! Naast het ontdekken van culturele steden maak je ook nog prachtige hikes en ga je vooral genieten van het eten en de drankjes die Toscane typeren!

Avontuurlijke jongerenreizen Kroatië

Kroatië is zo divers en populair onder de jongeren dat deze reizen vaak helemaal vol zitten. Zo kun je hier prachtig snorkelen, drankjes drinken op de boulevard en genieten van een heerlijke stad met sfeervolle straatjes! Stap aan boord van de boot en hop van eiland naar eiland, verblijf op een camping en doe mee aan toffe activiteiten of boek een luxe reis met verblijf aan het strand. Je kunt het zo gek maken als je wilt tijdens de single vakanties Kroatië!

Actieve rondreis Noorwegen Zweden

Tijdens de rondreis Noorwegen en Zweden trek je in twee weken tijd dwars door het bijzondere landschap van Noorwegen en Zweden heen. Onderweg kampeer je op verschillende locaties en zijn er diverse leuke activiteiten inbegrepen. Tijdens deze reizen hangt er altijd een gezellige sfeer en ontstaan er vaak hechte vriendschappen. Je zult veel moeten samenwerken met andere reizigers en er samen voor zorgen dat de tenten worden opgezet en de eindbestemming wordt behaald. Deze single reis is er echt voor de avonturier en ontdekker!

Avontuurlijke jongerenreizen Slovenië

Simi Reizen heeft twee soorten reizen naar Slovenië. Bij de ene reis verblijf je op een prachtige natuurcamping, gelegen bij een rivier, waar je samen met andere reizigers diverse activiteiten beleeft op het water. Geniet lekker van een marshmallow boven het vuur en gezellige kampvuuravonden. Tijdens de andere jongerenreizen Slovenië ontdek je dit land wel op een hele bijzondere manier. Samen met andere reizigers trotseer je de rivieren van Slovenië tijdens een vijfdaagse kajaktocht! Je verblijft op diverse campings om ‘s avonds bij te komen van het gemaakte avontuur!

Hoe weet je welke singlereis het beste bij jou past?

Omdat er juist zoveel singlereizen naar Europa zijn, is het soms lastig om een afweging te maken. Hierbij de tip: baseer je afweging niet alleen op de bestemmingen. Kijk ook bijvoorbeeld naar het programma. Welke activiteiten lijken je leuk? Verblijf je liever op een camping of in een hotel? Wat zit er allemaal inbegrepen en wat niet? Je kunt er zoveel uitzoekwerk van maken als je wilt of je kunt je een keer laten verrassen. De afweging hiervan ligt volledig bij jezelf. Houdt dan wel voor ogen dat het uitzoeken van een vakantiebestemming leuk hoort te zijn, maak je dus niet al te druk om de bestemming en het programma. De andere reizigers zorgen ervoor dat de singlereizen hoe dan ook leuk worden!

Plaats een reactie