Frankrijk zit boordevol mooie plekken; hoe vind je de mooiste?

Frankrijk is een geweldig vakantie land met prachtige steden, gebieden en dorpjes. Het land is alleen erg groot dus het kan best lastig zijn om te bedenken waar je nu het beste naar toe kan gaan. Een ding is zeker, wanneer je naar de juiste plekken gaat ben je verzekerd van een fantastische vakantie! Wij vertellen je precies wat de perfecte manier is om mooie plekken in Frankrijk te ontdekken en waar je het beste heen kunt gaan, lees dus snel verder!

Een tour Frankrijk

Als je een land wilt ontdekken, kun je het beste een tour doen met de auto. Je kunt dan helemaal zelf bepalen welke gebieden je wilt ontdekken en hoelang je ergens blijft. De vrijheid is erg fijn en je kunt in een korte tijd ontzettend veel van een land zien. De volgende keer dat je naar dit land gaat weet je precies waar je heen moet gaan en waar je een vakantiehuis Frankrijk kan boeken! We hebben in ieder geval een aantal gebieden voor je op een rij gezet die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken.

De champagnestreek

Wanneer je op zoek bent naar een gebied met een prachtig landschap, een unieke cultuur en heerlijk eten en drinken, dan is een vakantiehuis champagnestreek de perfecte optie. We hebben een aantal dingen die je kunt doen in de regio op een rijtje gezet.

  • Een natuurpark bezoeken.
  • Champagne proeven natuurlijk.
  • De kleine unieke dorpjes bezoeken.
  • Het kasteel van Sedan bezoeken.
  • Bezienswaardigheden in Troyes.

Bretagne

Ieder jaar gaan er een hoop mensen op vakantie naar Bretagne. Dit is een schiereiland van Frankrijk. Wat het uniek maakt is de rotsachtige kust, dit zorgt voor een adembenemend uitzicht. Natuurlijk zijn er ook een hoop leuke havenplaatsjes en stranden te vinden waar je tot rust kunt komen.

Provence

In het zuiden van Frankrijk ligt Provence, het ligt aan de Middellandse zee. Dit gebied is perfect als je op een zonnige vakantie wilt aan het strand. Verder is er veel prachtige natuur te vinden in het gebied. Het is iets verder rijden maar het is zeker de moeite waard!

De Jura

Als je houdt van natuur dan zit je hier perfect. Het is een bergachtig gebied dat ligt aan de Zwitserse grens. Het is ongeveer 800 kilometer rijden en er komen veel mensen die houden van wandelen. Als je op zoek bent naar een gebied met een geweldig uitzicht dan moet je hier een keer geweest zijn!

Plaats een reactie