Zo maak jij je vakantie nog spannender!

Wanneer je met een opblaaskrokodil het laatste stukje ruimte hebt benut, lijkt niks een heerlijke vakantie naar Griekenland in de weg te staan. Een half etmaal verder schijnt de zon brandend op de bekende melkflessen en ‘s avonds wordt het niet kouder dan 21 graden. Je mijmert over de marinade van de stukken vlees die je morgen op de barbeque gaat leggen. Het zijn de hoofdbrekens die de komende twee weken ontstaan. Wie doet je wat?

Voetbal in de zomer

Helemaal niet zou je zeggen. COVID-19 heeft ervoor gezorgd dat je ten tijde van je vakantie ook nog eens heerlijke potten voetbal voorgeschoteld krijgt. De Engelse Premier League dendert nog even door een voordat je het weet staan ook de twee Europese toernooien op het programma. Hoewel er geen Nederlandse clubs meer actief zijn in de Champions League en de Europa League, is de spanning er niet minder om.

Wat zijn de opties?

Om de spanning nog wat verder op te voeren, is het op het strand plaatsen van weddenschap een uitermate geschikte optie. Waar men in Nederland dagelijks in aanraking komt met spotjes van TOTO, is wedden in buitenlandse vakantieoorden alles behalve een zekerheidje. Aangezien bookmakers vastzitten aan restricties van overheden, zijn lang niet alle platformen beschikbaar. Jammer, want je was er zo van overtuigd dat Lionel Messi twee keer het net zou vinden tegen het Napoli van Dries Mertens.

Verdien jij geld vanaf het strand?

Op vrijwel iedere vraag is een antwoord, zo ook in dit geval! Er zijn zeker oplossingen waardoor jij met je telefoon gerust een weddenschap kunt plaatsen op twee goals van de Argentijnse superster. Want wat maakt een wedstrijd nou spannender, dan het inzetten van enkele euro’s, zodat jij aan het einde van de avond wellicht nog een beetje winst hebt gemaakt? Fijne vakantie en succes met je weddenschappen!

Plaats een reactie