, , , , ,

Safaripark Beekse Bergen, op safari in Nederland

4 Leeuwinnen bovenop in de Beekse Bergen

Er valt van alles te beleven in de Beekse Bergen! Het park is uniek door de 4 verschillende soorten safaritochten die in het park te vinden zijn. In de dierentuin zijn ruim 1400 diersoorten aanwezig. Naast het dierenpark kan er ook overnacht worden en is er een speelland voor de kleine kinderen naast het park. Hier kan de warme dagen genoten worden van verkoeling in het meer en de leuke glijbanen.

Safari

Baby giraffe in safaripark Beekse BergenGa op safari! In het park is een wandelsafari uitgestippeld. De route is te vinden op de kaart en op de borden. Op de kaart staat tevens hoe laat bepaalde dieren eten krijgen van de verzorgers. De verzorgers vertellen tijdens het voederen over de dieren. Tijdens de wandelsafari kom je langs verschillende speeltoestellen. Moe van het lopen? Ga dan op de safaribus. Ontdek de route in Afrikaanse sferen. In de bus krijg je van alles te horen en te zien over de dieren door de ranger. Er is zelfs de mogelijkheid om vragen te stellen. De ranger heeft ook voorwerpen bij zoals vacht, geweien en poep. Heb je liever het avontuur in eigen hand? Ga dan op autosafari, met je eigen auto op safari. Dan kun je zelf bepalen hoe lang je blijft kijken.
Hou je meer van varen? Ga dan op bootsafari. Er zijn 2 schepen op de Beekse Bergen aanwezig: Stanley en Livingstone. Net zoals de safaribus vertellen hier rangers over de dieren.

Fotograferen in de Beekse Bergen

Vooral de wandelsafari brengt je het dichtste bij alle dieren. Hierdoor kan je van de meeste dieren erg mooie foto’s maken. Met een klein beetje zoomlens kan je de dieren al op een hele bijzondere manier op de foto krijgen. Meer tips over foto’s maken in Safaripark Beekse Bergen? Lees hier verder.

Tickets voor Safaripark Beekse Bergen

Bestel je tickets voor de Beekse Bergen online. Ga je op een rustige dag en boek je je tickets vantevoren, dan kan dit je tot wel € 4,50 per ticket schelen! Boek daarom je tickets snel online voor de meeste korting.

Speelland Beekse Bergen

Naast het dierenpark ligt het Speelland Beekse Bergen gelegen. Een hele dag speelplezier! Er zijn verschillende soorten landen in het speelpark. Zo heb je Schommelland waar de kinderen op verschillende schommels kunnen gaan.De kinderen kunnen hun rijbewijs halen in Verkeersland. Verder kunnen de kinderen op de Safari buggybaan en op de ballenberg springen. Laat de kinderen lekker spelen en ga zelf genieten op het zandstrand.
Bij het zandstrand is ook veel waterpret te beleven. Er zijn verschillende waterattracties, glijbanen, botsbootjes, roetsjen en de Waverider! Op Duikeiland mag er gedoken worden. Verder is op het strand veilig zwemwater aanwezig.

Events

Het is mogelijk om een event te organiseren bij het Event Center Beekse Bergen.

Kaart van Safaripark Beekse Bergen

Over de schrijver: Nick

Nick

Nick is de eigenaar van deze site, daarnaast een fanatiek schrijver. Fotograferen en websites bouwen zijn hobby's van hem. Daarnaast is hij dol op lekker eten en buitenlandse plekjes bezoeken. Het liefste niet té toeristisch en een mooie omgeving om de mooiste foto's van te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *