De tofste strand-gadgets voor je werknemers

Nederland bereidt zich voor op een zomervakantie in eigen land. De camping foldertjes worden uit de kast getrokken, de opties voor vakantiehuisjes worden bekeken, en de fietsendragers worden uit de schuur vandaan getoverd. En het Nederlandse strand? Dat zal voor velen dit jaar hét vakantiegevoel moeten bezorgen.

Zoek jij nog een leuk presentje voor je werknemers? Als bedankje voor hun inzet de afgelopen maanden, of gewoon om hen een fijne vakantie te wensen? Geef hen een leuke strand-gadget cadeau! Zo kun je iedereen toch nog wat extra laten genieten van de vakantiedagen in eigen land.

Strandbal

Zijn jouw werknemers niet het type om de hele dag te liggen bakken op het strand, maar zijn ze liever lekker actief? Geef hen dan een strand-gadget cadeau waarmee ze lekker kunnen bewegen. Denk bijvoorbeeld aan een voetbal, beachball bats, badmintonrackets of een strandbal. Het leuke is dat je al deze strand-gadgets kunt laten bedrukken. Zo kun je strandballen bedrukken met je eigen logo!

Strandlaken

Wist je dat veel mensen geen échte strandlakens hebben? Veel strandgangers gaan gewoon met een handdoek naar het strand. Toch is een strandlaken een must, aangezien deze vaak lekker groot is. En dat is handig als je niet helemaal onder het zand wilt komen te zitten. Geef je werknemers daarom een strandlaken cadeau. Daar zullen ze deze zomer zeker veel gebruik van maken. Is het niet op het strand, dan is het wel in het park!

Koeltas

Een lauwwarm biertje drinken op het strand? Daar is natuurlijk niets aan. Echt bier drinken doe je uiteraard koud. Net als een wijntje en frisje. Gun jij je werknemers dat koude biertje op een warme stranddag? Geef hen dan een branded koeltas cadeau. Enorm handig voor hen en goede reclame voor jou!

Powerbank

Op kantoor heb je in elke hoek wel een stopcontact. Op het strand zit dat natuurlijk net even anders. Toch is handig als je telefoon op het strand opgeladen is én blijft. Je wilt natuurlijk niet zonder muziek zitten op het strand, en zonder navigatie naar huis is ook geen pretje. Wil jij je werknemers écht een nuttig presentje meegeven voor de vakantie? Geef hen dan een powerbank. De powerbanks bedrukken maakt het nog specialer.

Opblaasbare flamingo

Tja, we zetten hem er toch maar even bij. Want als je je werknemers écht een originele vakantie-gadget wilt geven, dan is het toch wel de opblaas-flamingo! Deze gadget zorgt zeker weten voor dikke vakantiepret.

Vakantie aan het strand in Nederland is nog helemaal niet zo vervelend. Je maakt het nog leuke met de beste strand-gadgets voor je werknemers. Dat hebben ze wel verdiend!

Plaats een reactie