Sporten op vakantie? Neem het volgende mee in je sporttas

Als je gaat sporten, wil je graag de juiste spullen mee. Vooral als je naar de sportschool gaat is het fijn als je alles bij je hebt wat je nodig gaat hebben. Wat neem je dan allemaal mee? De volgende dingen zijn belangrijk en moet je niet vergeten als je een tripje naar de sportschool maakt.

Waterflesje

Het drinken van water tijdens het sporten is, zoals we weten, erg belangrijk. Het vergeten van je fles met water is daarom ook echt een no-go. Het moet standaard zo zijn dat jij je flesje met water altijd in je sporttas hebt zitten. Het beste is een fles die je vaker gebruikt waar een liter water in kan, zodat je hem niet zo vaak bij hoeft te vullen.

Handdoek

Vooral als je in een openbare ruimte sport is dit belangrijk. Tijdens het sporten ga je natuurlijk zweten en als je met je bezweette handen en lichaam op fitnessapparaten gaat, is dat niet heel fris. Al helemaal als je bedenkt dat er allemaal andere mensen voor jou dit ook gedaan hebben. Neem daarom een handdoek(je) mee zodat je jezelf kan afdrogen en deze ook onder je kan leggen als je bijvoorbeeld op een apparaat gaat liggen. Neem ook bijvoorbeeld de handvaten van een apparaat even af als je klaar bent, wel zo fris toch?

Schone kleding

Sommige mensen gaan in hun sportoutfit naar de sportschool, sommigen nemen hun sportkleding mee. Hoe dan ook, zorg ervoor dat je na het sporten om kunt kleden in een schone outfit zodat je niet in je bezweette joggingbroek voor heren en t shirt voor heren over straat hoeft. Ga je direct naar huis? Dan kun je eventueel wel je sportkleren aanhouden, zodat je thuis kunt douchen. Je kunt echter ook in de sportschool douchen, als je dat fijn vindt. Schone kleren zijn in ieder geval wel prettig, dus vergeet deze niet.

Telefoon en oordopjes

Veel mensen luisteren tijdens het sporten naar muziek. Neem daarom je opgeladen telefoon mee met oordopjes. Het fijnst zijn oordopjes zonder kabel, zodat je hier geen last van hebt. Die kunnen namelijk enorm in de weg gaan zitten. Draadloze oordopjes zijn natuurlijk populair de laatste tijd, dus kijk of je die kunt meenemen. Een draadloze koptelefoon is ook ideaal. Zit misschien op lang termijn iets minder lekker, maar is wel helemaal geluidsdicht en je hoort je muziek super goed. Dat is dus erg handig, ideaal tijdens het sporten.

Plaats een reactie